fbpx
Arena4+

Indul az ARENA4+ streamingszolgáltatás

Előfizetéses, online, sport tematikájú videós szolgáltatást indít az Arena4 tévécsatornát is működtető Network4 Csoport.

A Network4 az idei NFL-szezon rajtjával egyidőben indítja el az ARENA4+ online streaming platformot. Ez a vállalat a Media1-hez eljuttatott közleménye szerint egyedi, Magyarországon korábban nem elérhető, a televíziós csatorna kínálatán túlmutató eseményeket közvetít majd.

Kizárólag ezen a platformon lesz elérhető az NFL Red Zone élő körkapcsolás, a MotoGP multikamera funkciója, valamint a Bundesliga-meccseket kiegészítő, látványos statisztikák.

A streaming platform többek között az ARENA4 csatorna legkedveltebb sportágait hozza még közelebb a szurkolókhoz. A tévécsatornát ismerők számára nem meglepetés, hogy az új szolgáltatásban is kiemelt sportág az amerikai futball, és a rajongók még szélesebb eseménykínálatból választhatnak majd. Az ARENA4+-on az NFL Red Zone műsorfolyama a profi amerikaifutball-liga alapszakaszában vasárnaponként este 7-től hétfő hajnal 2-ig jelentkezik. A Red Zone-ban játéknaponként 13 mérkőzés eseményeit lehet nyomon követni, a klasszikus rádiós körkapcsolásokhoz hasonlóan pedig mindig az a pálya kerül fókuszba, ahol éppen érdekes esemény zajlik – tudtuk meg a Network4-től.

Többet kap a néző mint a tévécsatornától

Az ARENA4+ Full HD minőségű közvetítést ígér. A Bundesliga meccseket gyakorlatilag kommentátorszintű, a képernyőn megjelenő, professzionális statisztikákkal, adatokkal kiegészítve közvetítik. A nézők egy adott játékosról nagy részletességgel tudhatnak majd meg adatokat, például azt, hogy hány olyan passza volt a meccsen, ami lövést, vagy gólhelyzetet eredményezett.

A MotoGP-versenyek közvetítései továbbra is láthatók lesznek az ARENA4 tévécsatornán, de a platform itt is fokozza majd a nézői élményt, ugyanis az ARENA4+-on elérhetővé válik a MotoGP multikamera funkciója, amivel a néző a közvetítés kamerái közül a saját igénye szerint kiválaszthatja, összeállíthatja azokat, amelyek számára érdekes képet, eseményfolyamot követnek, tehát, a szurkoló saját adásának rendezőjévé válhat, és ha egy bizonyos versenyző szemszögéből akarja végignézni a futamot, akkor az ARENA4+-on ezt is megteheti.

Szintén az ARENA4+-on látható a Superbike vb, a NASCAR most kezdődő rájátszásának egyes futamai, az IndyCar végjátéka, az angol Championship és a skót Premiership meccsei, de lesznek profi boksz– és MMA-gálák is. A platform videótárában visszanézhető az ARENA4+ saját kínálata, valamint az ARENA4 televízió korábbi közvetítései is.

Borsány-Gyenes András, a Network4 Csoport elnöke azt mondta, büszkék rá, hogy a tavaly indult ARENA4 televízió mostanra már egy szolgáltató (a DIGI) kivételével minden közepes és nagy tévészolgáltató kínálatában szerepel, a Network4 Csoport pedig már hét lineáris televízióval van jelen a piacon.

„Az ARENA4+ elindítását azért tartjuk fontosnak, mert ismét sikerült egyedi termékkel megjelennünk a piacon, amivel a megváltozott nézői igényeket is kiszolgálhatjuk” – mondta.

Varga Attila a Network4 Csoport online főszerkesztője kiemelte:

„Az ARENA4+ a nevében hordozza a lényegét, azaz ez egy pluszszolgáltatás. A hazai piacon eddig ismeretlen, de a világ sport-televíziózásában egyre elfogadottabb modellben nem a lineáris tévé tartalmait közvetítjük online, hanem olyasmit, amit a tévében nem kap meg a néző. Ez az a plusz, ami szerintünk a modern televíziózásban a jövőt jelenti.”

Az ARENA4+ szolgáltatása az arena4plus.hu oldalon október elsejéig ingyenesen, utána havi előfizetési díj ellenében érhető el.

Még több hír található a Media1.hu-n. Csatlakozzon hozzánk Facebookon, és iratkozzon fel napi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a legújabb tartalmainkról!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások