fbpx
A Base FM tesztadása egy rádión

Megkezdte a tesztadást a Base FM, Budapest legújabb rádióadója

Olvasónk küldött róla videót.

Aki odateker a Budapest FM 96,4 MHz-re, időnként már hallhatja, hogy megkezdte azon a tesztsugárzást a Base FM nevű rádió.

A Media1 egyik rendszeres olvasója, László küldött róla nekünk videót, mi volt hallható a frekvencián a minap. A tesztadás közben pop és hip-hop felirat is utalt rá, milyen stílusú zenékre számíthatnak a hallgatók.

A frekvenciát korábban a Rádió 1 használta, de ők tavaly május elején átköltöztek egy jóval nagyobb vételkörzetet lefedő FM frekvenciára, így az FM 96,4 felszabadult.

A Médiatanács ezután megpályáztatta a Budapest FM 96,4 MHz-et, amit az egyedüli pályázó Litter Zsuzsanna ügyvéd nem sokkal korábban megalapított vállalkozása, az LBK Base Kft. nyert el.

Az ügyvéd annál az LBK ügyvédi irodánál dolgozik, amelynek munkatársai már máskor is megpályáztak LBK kezdőbetűket tartalmazó, újonnan létrehozott cégekkel egy-egy értékes frekvenciát, majd miután elnyerték azt, továbbpasszolták a céget és ezzel együtt a frekvencia 10+7 évre megszerzett jogát. Így került nemrégiben például Szöllősi Györgyhöz a Sportrádió frekvenciája is, szintén az LBK-s csapat közvetítésével.

Arról, hogy milyen más változások várhatók az idei év első felében a budapesti rádiós piacon, itt írtunk részletesen.

További hírek érhetők el a Media1-en. Ott vagyunk a Facebookon is.

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások