fbpx
Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc, a Rádió 1 Balázsék című műsorának házigazdái.

Ezeken a frekvenciákon szól majd a Rádió 1 május 5-től

Bemutatta hamarosan életbe lépő új frekvenciatérképét a Rádió 1.

Mint arról a Media1 beszámolt, a Rádió 1 Budapesten és vonzáskörzetében az FM 89,5 MHz-es frekvenciára költözik, és egyúttal elbúcsúzik a Budapest FM 96,4 MHz-től, valamint az új, lényegesen nagyobb hatótávolságú frekvenciával való átfedések miatt hálózatának több, Budapest-környéki tagjától is.

Utóbbiak közül a dunaújvárosi frekvencia várható sorsáról szintén írtunk, ezt ide kattintva tekintheti meg. A lényeg, hogy hamarosan Best FM lesz a helyén, mely a Rádió 1-hez hasonlóan szintén Mészáros Lőrinc közeli rádió.

A Rádió 1 most honlapján mutatta be a május 5-től érvényes hivatalos új frekvenciatérképét, amiből kiderül, hogy Magyarország egyes területein milyen földfelszíni frekvenciákon lesz elérhető.

A Rádió 1 országos frekvenciatérképe 2021. május 5-től.
A Rádió 1 országos frekvenciatérképe 2021. május 5-től. Forrás: radio1.hu

Az új központi frekvencia, a 89,5 MHz a Médiatanács honlapja szerint csaknem 3,5 millió főt ér el sztereó minőségben, ezzel az egyik legértékesebb magyarországi frekvenciának számít. 2012-ig a Juventus Rádió, 2019-es elnémításáig pedig a Music FM használta.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt kép: Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc, a Rádió 1 Balázsék című műsorának házigazdái. Fotó: Facebook/ Balázsék

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások