fbpx
HBO Max

Készülhetnek a magyarok, közeledik az átállás az HBO Maxra (frissítés: megvan a pontos átállási dátum!)

A Media1 megtudta, hogy még az idei év első negyedévében megvalósul Magyarországon is az HBO GO cseréje az HBO Max streaming-szolgáltatásra, de nem pont abban az időpontban, ami egy szlovák hírportál téves információi alapján elterjedt a piacon.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

A szlovák aktuality.sk a napokban távközlési szolgáltatóktól kiszivárgó információkra hivatkozva arról írt, hogy 2022. február 22-én megvalósulhat az HBO Max bevezetése a szlovák piacon – csakhogy a Media1.hu információi szerint ez valótlan információ, bár kétségtelen, hogy hamarosan megtörténhet az HBO GO streaming-szolgáltatás cseréje az HBO Maxra, de nem aznap.

Lapunk úgy tudja, a régióban, így Magyarországon is azonos időpontban lesz az átállás, méghozzá még 2022 első negyedévében, a bevezetési időpont azonban biztosan nem február 22. lesz.

Megkérdeztük a bevezetés dátumával kapcsolatban a WarnerMediához tartozó HBO Magyarországot is, ahol Pinczés-Pressing Ádám sajtókapcsolati munkatárs azt mondta, az HBO nem kommentálja a szlovák portál által közölt dátumot, és csak annyit mondhat most el, hogy hamarosan sor kerül majd az átállás bejelentésére.

Az HBO tulajdonosa, a WarnerMedia tavaly szeptemberben jelentette be, hogy 2022-ben Magyarországon is sor kerül majd az HBO GO streamingszolgáltatás HBO Max szolgáltatásra történő cseréjére, ahogy az Európa több más országában már megtörtént 2021 őszén, valamint jóval korábban az Egyesült Államokban.

Az HBO Maxon az HBO GO-éhoz képest lényegesen nagyobb tartalomkínálat lesz elérhető, de emellett például a 4K minőségű kép is fontos újítás a GO-hoz képest.  Christina Sulebakk, az HBO Max európai, közel-keleti és afrikai régiós igazgatója ezt nyilatkozta az HBO Max előnyeiről tavaly ősszel:

„A Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a saját gyártású produkciók ikonikus tartalmának egyedülálló és exkluzív kombinációja – beleértve a helyi produkciókat és sok minden mást – olyan streamingfelületet hoz létre, amelyet imádni fognak az európai rajongók. Óriási lehetőségeket látunk abban, hogy a régióban bevezetjük ezt a vadonatúj, fantasztikus kínálatú streamingfelületet.”

Frissítés 2022.01.21

Megtudtuk a pontos átállási dátumot!

A Media1 megtudta, hogy az HBO Max. 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra és a régió többi országába. Hogy ez mi alapján derült ki, kiderül részletesebb hírünkből.

Más nagy streaming-szolgáltatások is érkeznek idén a magyar piacra

Mint arról korábban a Media1 már beszámolt, idén érkezik meg Magyarországra a Skyshowtime nevű új streamingszolgáltatás is az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS kínálatával. Megírtuk azt is, hogy a Disney vezérigazgatójának szavai alapján 2022 nyarára várható a Disney Plusz magyarországi bevezetése is.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások