fbpx
hbo_max indulás: 2022.március 8.

Megtudtuk, pontosan mikor váltja fel az HBO GO szolgáltatást az HBO Max Magyarországon és a régió többi országában

Jelen hírünk élesítéséhez képest 47 nap múlva.

2022. március 8-án, azaz a nemzetközi nőnapon váltja le az HBO GO nevű internetes streamingszolgáltatását a WarnerMedia Magyarországon és a régió többi országában, például Szlovákiában, Horvátországban, Csehországban, Lengyelországban – tudta meg a Media1.hu.

Ezt onnan tudjuk, hogy az HBO MAX oldalán megjelent egy erre vonatkozó üzenet az egyik felhasználónak. A felhasználó ezt jelezte péntek reggel, majd a Google Cache segítségével le is tudtuk fotózni az oldal egy tárolt változatát, ahol már szerepelt egy angol felirat a március 8-i dátummal.

Pinczés-Pressing Ádám sajtókapcsolati munkatársat is megkérdeztük, aki csak ennyit mondott:

„Érdemes lesz figyelni az HBO hivatalos kommunikációját, mert hamarosan több hírrel is érkezünk az HBO MAX kapcsán.”

Az oldalon azóta eltüntették a feliratot, és mostanra az hbomax.com oldalon csak az szerepel, ha a látogató magyar IP-címről nyitja meg, hogy

Looks like this link isn’t working

,

azonban nekünk a fotó még megmaradt róla és őrzi a Google is.

Arról, hogy miben lesz más az HBO Max az HBO Go szolgáltatáshoz képest, itt írtunk. Megírtuk azt is, hogy a régió országaiban egységes lesz az átállási időpont.

Más nagy streaming-szolgáltatások is érkeznek idén a magyar piacra

Mint arról korábban a Media1 már beszámolt, idén érkezik meg Magyarországra a Skyshowtime nevű új streamingszolgáltatás is az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS kínálatával. Megírtuk azt is, hogy a Disney vezérigazgatójának szavai alapján 2022 nyarára várható a Disney Plusz magyarországi bevezetése is.

Frissítés
Eközben a hvg.hu épp arról ír, hogy megszűnt több régebbi tévékészülék HBO GO támogatása, ami kellemetlenségeket okoz az érintetteknek.

Frissítés 2022.02.01. 08:30
Mostanra hivatalosan is közzétették február elsején az HBO Max honlapon az HBO MAX indulással kapcsolatos részleteket, erről különálló hírünkben olvashatnak.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások