fbpx
hbo go

Hamarosan elbúcsúzik Európától az HBO GO, de jön helyette az HBO Max

Csütörtökön egy nemzetközi internetes konferencián árulta el az HBO Max Global vezetője, hogy mikor érkezik az európai piacra a Magyarországon is népszerű HBO GO szolgáltatást felváltó HBO Max Global. Ez azért lesz érdekes a felhasználók szempontjából, mert változik a tartalomkínálat.

Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője a Web Summit konferencia egyik beszélgetése során azt mondta, hogy 2021 második félévében megkezdődik az HBO európai streaming szolgáltatásainak HBO Maxra való átállása – hívta fel a figyelmet a rendezvényen elhangzottakra a vállalat magyarországi képviselete csütörtök esti, lapunkhoz is eljuttatott rövid közleményében.

A Netflixhez hasonló HBO GO az HBO prémium televíziós csatorna online streaming szolgáltatása, amely több digitális platformon (okostévén, számítógépen, mobiltelefonon, táblagépen) teszi lehetővé az HBO tartalmaihoz – tévés sorozatainak és filmjeinek – való hozzáférést fix havidíj ellenében. Az eredeti, amerikai változat 2010. február 18. óta elérhető, de Magyarországon csak 2011-ben indult el.

Az HBO GO szolgáltatást felváltó HBO Max idén májusban indult el az Egyesült Államokban.

Az HBO Maxon mintegy 15 ezer órányi, az HBO GO-éhoz képest lényegesen nagyobb tartalomkínálat található meg, és bár vannak átfedések az HBO GO-val, nem minden HBO GO-s tartalom érhető el a Maxon.

A konferencián elhangzottakról ITT találhatók a részletek.

További hírek találhatók a Media1-en, ahol épp ma számoltunk be arról is, hogy a Discovery bejelentette Discovery+ néven induló globális streamingszolgáltatását.

Discovery+ néven streamingszolgáltatást indít a Discovery | Media1

A Central Médiacsoport 2021-re a koronavírus okozta válságra reflektálva és a megváltozott olvasói szokásokat figyelembe véve tartalomgyártási központokat hozott létre, és a magazinok esetében integrált tartalomkészítésre áll át.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások