fbpx

hbo

A híd (The Bridge) c. HBO-s non-scripted reality forgatása Romániában

Jön A híd: Magyarósi Csaba műsorvezetésével leforgatták az HBO Max első magyar gyártású reality-jét Romániában

A híd (The bridge) címmel az HBO Maxon hamarosan debütáló új, magyar gyártású reality-jének szereplői közösen építenek fel egy többszáz méteres hidat. Ez az a reality, amelyet az egyik legismertebb hazai televíziós szakember, Rubin Kristóf gyártócége készített. Ma bejelentették, hogy a műsorvezető Magyarósi Csaba, az egyik legismertebb youtuber lett és már végeztek is a forgatásokkal.

Jurassic World: Krétakori tábor 5. évad 9. epizódja és az azonos neműek szerelme

Végleges: bepanaszolja a magyar médiahatóság Hollandiában a Netflixet a Jurassic World és Csehországban az HBO-t A Fehér Lótusz miatt

Ahogy egy kormánypárti lap egy hónappal a Médiatanács ülése előtt előre megírta, mégiscsak feljelenti a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a holland médiahatóságnál a Netflix nevű streamingszolgáltatót, amiért 7 évnél fiatalabbak számára nem ajánlott kategóriában tette közzé a Jurassic World: Krétakori tábor című mesét, amelyben két azonos nemű főszereplő egymásba szeretett és megcsókolta egymást. A Médiatanács Csehországban az HBO-t is bepanaszolja, amiért A Fehér Lótusz című sorozatot 16+-os korhatári besorolással tette közzé, holott az NMHH Médiatanácsa szerint 18 éven aluliaknak nem ajánlott besorolással tehette volna.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások