fbpx
HBO Max

Bejelentette az HBO Max magyarországi indulásának időpontját a WarnerMedia

Bár az HBO Max streamingszolgáltatás egy mai bejelentés értelmében idén október végén indul Európa több országában, Magyarország azon országok listáján van, ahol csak 2022-ben vezetik be az HBO GO-t felváltó új szolgáltatást.

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max idén október 26-án indul az alábbi európai országokban: Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra. A következő 14 további területen viszont csak 2022-ben válik elérhetővé a szolgáltatás: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. Jövőre emellett további területeken is tervezik a szolgáltatás bevezetését – olvasható a médiavállalat mai, szerdai közleményében.

Az HBO Max egy októberi virtuális rendezvényen mutatkozik be Európában, ahol ismertetik majd a termék- és tartalomkínálatot, az árazást és sok minden mást.

Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) szórakoztató tartalmait kínálja majd egy közös felületen.

„Történelmi pillanat ez: az HBO Max megérkezik Európába. A Harry Potterhez, a Trónok harcához és az Agymenőkhöz hasonló WarnerMedia filmeket és sorozatokat Európa-szerte szenvedélyesen nézik a rajongók, és az HBO Max azért jött létre, hogy a legintuitívabb és legkényelmesebb nézői élményt nyújtsa számukra, miközben ezeket a tartalmakat és más nagyszerű produkciók sokszínű választékát fogyasztják.»”

– mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője.

Christina Sulebakk, az HBO Max európai, közel-keleti és afrikai régiós igazgatója hozzátette:

„A Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a saját gyártású produkciók ikonikus tartalmának egyedülálló és exkluzív kombinációja – beleértve a helyi produkciókat és sok minden mást – olyan streamingfelületet hoz létre, amelyet imádni fognak az európai rajongók. Óriási lehetőségeket látunk abban, hogy a régióban bevezetjük ezt a vadonatúj, fantasztikus kínálatú streamingfelületet.”

Az HBO Max egyedileg összeválogatott tartalmak és az egyéni ajánlások kombinációja révén minden egyes felhasználó számára testre szabott élményt nyújt majd, amely a lehető legnagyobb összhangban áll a fogyasztási szokásaival – olvasható a WarnerMedia lapunkhoz eljuttatott szerdai közleményében.

Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában).

Az HBO Max idén májusban ünnepelte egyéves évfordulóját az Egyesült Államokban, majd júniusban 39 területen Latin-Amerikában és a Karib-térségben is elindult, elsőként itt válva elérhetővé az USA-n kívül is.

Az HBO Max és az HBO GO átállásról itt olvasható el egy korábbi írásunk.

Még több hír érhető el a Media1-en

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */