fbpx
Az HBO MAX magyar honlapja

Kiderültek az HBO Max indulásával kapcsolatos további részletek

Az HBO Max indulását azzal ünneplik meg, hogy az HBO GO eddigi előfizetői és az új előfizetők egyaránt kedvezményesen fizethetnek elő.

A Media1 egyik olvasója észrevette, hogy frissült az hbomax.com honlap, ami immáron hivatalosan is tartalmazza azt az elsőként a Media1 által már hetekkel ezelőtt megírt információt, mi szerint március 8-án búcsúzik el végleg a magyaroktól az HBO GO streaming-szolgáltatás és cserélik azt le az HBO Max szolgáltatásra.

Az HBO Max az eddiginél szélesebb tartalomkínálatot hoz el. A felhasználók a honlap szerint a Warner Bros.-, HBO-, Max Originals-, DC- és Cartoon Network-produkciók és sok más ikonikus műsor közül válogathatnak majd. A honlapról kiderül, hogy az átállás automatikus lesz.

„ Amikor az HBO Max elindul, az HBO GO-fiókod HBO Max-fiókká fog átalakulni. Tehát azonnal hozzáférhetsz majd az HBO Maxhoz, ha már regisztráltál és előfizettél az HBO GO-ra” – írják.

Hozzáteszik ugyanakkor, hogy amikor elindul az HBO Max, akkor az HBO GO applikáció már nem fog tovább működni, és megkérnek majd mindenkit arra, hogy töltsék le az új HBO Max applikációt. (Egyes tévéken egyébként már most sem működik az HBO GO.)

A honlapról az is kiderül, hogy aki március 8. és március 31. között regisztrál, 2390 forint helyett 1590 forint havidíjért, 33 százalék kedvezménnyel tudja majd használni a szolgáltatást, és ez a 33 százalékos kedvezmény örökre megmarad majd.

Mint arról a Media1 már beszámolt, március 8-án nem csak Magyarországon történik meg az átállás, hanem az európai régió összesen 15 országában.

Az HBO GO / HBO Max átállásról itt érhetők el a Media1 korábbi tartalmai. Nemrég az átállás a Media1 podcastjában is téma volt, ami itt hallgatható meg.

Frissítés 10:15

További részletekről érkezett közlemény

Időközben megérkezett az HBO hivatalos közleménye is ugyanerről, valamint egy videó a változásról.

A közleményből kiderült, hogy március 31. után a havi előfizetés mellett bevezetnek egy új, éves előfizetési konstrukció is, amely 12 havi eléréssel nyolchavi díj áráért lesz elérhető 18.9900 forintért.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiójának ügyvezető igazgatója elmondta: „Az HBO Max vadonatúj streamingélmény, amely hihetetlenül vonzó áron kínálja a legjobb szórakoztató műsorokat, filmeket, saját gyártású sorozatokat és gyerekeknek szóló programokat a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és továbbiak kínálatából. Örömmel erősítjük meg, hogy az HBO Max március 8-án érkezik meg Magyarországra, miközben tovább dolgozunk azon, hogy a platform egész Európában és a világ minden pontján elérhetővé váljon”

Az HBO Max elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit, köztük a Warner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után. Többek között a következő népszerű Warner Bros. filmek válnak elérhetővé a felületen: Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffia szentjei és a Tom és Jerry.

Az HBO Max új, saját gyártású műsorai között megtalálható többek között a Tizenegyes állomás (Station Eleven), a Peacemaker – Békeharcos, A farkas gyermekei (Raised by Wolves) 2. évada, és az Egyetemista lányok szexuális élete (Sex Life of College Girls). A platformra az amerikai sorozatok mellett több európai saját gyártású műsor is érkezik, többek között a várva várt A besúgó. Emellett jön a Dafne és a többiek (Dafne and the rest), a Kamikaze, a Szexi svédek (Lust), a Ruxx, Enyhülés (The Thaw), és a Garcia! Lesznek non-scripted, tehát forgatókönyv nélküli, improvizált szórakoztató műsorok is, például az Amy babát vár (Expecting Amy), a Ki lesz az új Magic Mike? (Finding Magic Mike), az F-Boy Island – Kamuarcok szigete és a Selena + Séf. A gyerekeknek szóló tartalmak között például a Tini titánok, harcra fel!, a Gumball csodálatos világa, a Tapsi Hapsi és barátai és a Cocomelon is elérhető lesz. Fontos megjegyezni, hogy a címek folyamatosan kerülnek fel az HBO MAX-ra, nem minden cím lesz elérhető az induláskor.

Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője elmondta: „Az HBO Max globális terjeszkedése gyors ütemben zajlik: további 15 európai országban indítjuk el a felületet, és ezáltal már a világ 61 térségben leszünk jelen. Célunk, hogy az egész világon mindenütt közvetlenül a fogyasztókhoz jussunk el. Népszerű tartalmainknak köszönhetően lehetőségünk nyílik arra, hogy a világ egyik vezető streamingszolgáltatása lehessünk.”

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast), játékkonzolokon (PlayStation5, PlayStation4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon. Az HBO Max több operátor partnereken keresztül is elérhető lesz.

Az ügyfelek a fő fizetési szolgáltatókon keresztül (VISA, Mastercard és PayPal), valamint a fő alkalmazásáruházakban (Apple App Store, Google Play Store és Samsung Checkout) alkalmazáson belüli vásárlás során is fizethetnek a szolgáltatásért.

Az HBO MAX funkció között található a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillal, három egyidejű streamelés, előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz, 5.1-es térhangzás, Dolby Atmos és bizonyos címek 4K felbontású elérése.

Az HBO Max Amerikában és Európában jelenleg 46 területen elérhető, és ez a szám március 8-án, az HBO Max további 15 országban történő elindulásával 61-re emelkedik. Az HBO Max a fokozatos terjeszkedéssel globálissá válik, és az idei év során később további hat európai országban, köztük Görögországban és Törökországban is elindul, említi a közlemény.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon.

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások