fbpx
A TV2 Mintaapák című sorozatának 3. évada

Megszűnik a TV2 Mintaapák című sorozata, de új részekkel jön a Doktor Balaton és érkezik egy új heti sorozat

A TV2 is megerősítette az ezzel kapcsolatos sajtóhírt.

Elsőként az Origo adott róla hírt, és a TV2 Csoport is megerősítette, hogy megszűnik a Mintaapák című tévésorozat. Indoklás nincsen.

A Mintaapákat 2019-ben kezdték el forgatni. A sorozatban, ami hétköznap látható volt, olyan ismert színészeket láthattunk mint Botos Éva, Kuna Kata, Földes Eszter, Mészáros Béla, Kamarás Iván, Száraz Dénes, Makranczi Zalán, Stohl András – itt érhetők el a Media1 a szériával kapcsolatos korábbi írásai.

A TV2 Mintaapák című sorozatának 2. évadának egyik jelenete
A TV2 Mintaapák című sorozatának 2. évadának egyik jelenete. fotó: TV2 sajtószoba

Nemrég a TV2 Csoport egyébként egy másik napi sorozatát, a Jóban rosszban című széria forgatásait is végleg leállította.

Érkezik a Pepe című új sorozat

A megszűnő napi sorozatok ellenére nem marad tejesen saját gyártású széria nélkül a csatorna, hiszen érkezik a Pepe című heti széria, amiben olyan hírességek lesznek láthatók mint Mucsi Zoltán, Simon Kornél, Básti Juli, Vándor Éva, Kovács Lehel és Fenyő Iván. A Pepe egy teljesen új sorozat, amiről itt írtunk.

Pepe's Beach Bar / Pepe's Bar
Pepe’s Beach Bar / Pepe’s Bar – az új napi sorozat eredetije

Ezenkívül új részekkel tér vissza a Doktor Balaton.

Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója a közelmúltban az Origónak arról is nyilatkozott, hogy várható 2022-ben Ázsia Expressz, de lesz még bőven néznivaló, elindult az Exatlon Hungary – All Star verziója, jön a Sztárban Sztár, a Szerencsekerék, a Drágám, add az életed, továbbá a már említett Pepe című heti sorozat is.

Ma derült ki az is, hogy mikor érkezik a Sztárban sztár 8. évada, és hogy elmarad az ElkXrtuk című Gyurcsány-ellenes mozifilm vasárnapra meghirdetett tévépremierje, a csatorna ezzel kapcsolatos indoklása itt érhető el .

További hírek találhatók a Media1-en. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is.

Borító: A TV2 Mintaapák című sorozatának 3. évada, Fotó: sajtoszoba.tv

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások