fbpx
A Jóban Rosszban egyik jelenete

Mielőtt végleg befejezik, friss részekkel visszatér a Jóban Rosszban

A SuperTV2 a jövő év elejétől új részeket mutat be a jelenleg szünetelő Jóban Rosszban című napi sorozatból. Azonban számítani lehet rá, hogy már nem sokáig lesz látható a saját gyártású kórházas sorozat, hiszen annak forgatását végleg leállította még a nyáron a TV2 Média Csoport.

Egy tegnap, december 14-én, a TV2 Playen közzétett videó szerint 2022. január 3án új részekkel tér vissza a SuperTV2 képernyőjére a Jóban Rosszbanírja a SorozatWiki.

A TV2 Média Csoport napi sorozata 2005-ben indult, és mint arról a Media1 beszámolt, júniusban jelentették be, hogy 16 év után befejezik. Megírtuk azt is, hogy a széria forgatását júliusban már le is állították, azonban az előre felvett részeket még vetítették – egészen októberig, amikor is bejelentették, hogy ideiglenesen szünetre megy a Jóban Rosszban, feltételezések szerint a rossz nézettsége miatt.

Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy hány rész maradt hátra a sorozatból; a SorozatWiki szerint nyáron még arról szóltak a hírek, hogy február-márciusig tarthat, ez azonban a szünet miatt kitolódhat.

Íme a januárban folytatódó sorozat előzetese.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: TV2 Sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások