fbpx
Pepe's Beach Bar

A TV2 magyar adaptációt készít a Pepe’s Beach Bar című vígjátéksorozatból – íme egy kis előzetes az eredetiből

A Spanyolországban bemutatott, az IMDb 10 pontos skáláján 6,3 pontot szerzett vígjáték-sorozat magyar változata hetente lesz képernyőn, de a premierre azért még várni kell.

Egy spanyol széria, az El Chiringuito de Pepe, vagy ahogy a nemzetközi tévés piacon emlegetik, a Pepe’s Bar (az IMDb nemzetközi filmadatbázis szerint hivatalosan Pepe’s Beach Bar) magyar változata lesz a TV2 Média Csoport következő saját gyártású sorozata – írja a SorozatWiki. Fischer Gábor, a tévétársaság programigazgatója azt mondta a lapnak, 2019 végén figyeltek fel a Pepe’s Bar című sorozatra, majd a 2020-as Miami Natpe tévés vásáron már előrehaladott tárgyalásokat folytattak annak adaptálásáról. Fischer hozzátette, azóta a magyar adaptáció megvalósítása zajlott, és a széria fontos mérföldköve lesz a TV2 fikciós sorozatgyártásának.

Az új szériát az IKO Műsorgyártó készíti, és előreláthatólag 2022-ben kerül a TV2 képernyőjére heti sugárzással.

Az El Chiringuito de Pepe, a Pepe’s Bar eredetije Spanyolországban 2014 és 2016 között volt látható, és összesen 2 évadot gyártottak belőle. A széria a c21media.net szerint a közel 47 milliós országban 4,1 millió nézővel rendelkezett.

Chiringuito de Pepe / Pepe's Bar
Chiringuito de Pepe / Pepe’s Beach Bar

Pepe’s Bar – vígjáték, családi történettel és gasztróval fűszerezve

A történet szerint Sergi Roca, egy barcelonai tizenkét Michelin-csillagos étterem, a Cool Roca tulajdonosa, egy világhírű séf, akinek mindene megvan, ezzel szemben Pepe Leal kifejezetten szerencsétlen tulajdonosa az El Chiringuito de Pepe nevű, Peñiscola város tengerpartján található éttermének. Egy betegség kapcsán derül ki, hogy Pepe valójában Sergi, a sztárséf igazi apja, de semmit sem tud róla. Pepe Leal megkéri Sergit, hogy segítsen Peñiscolában felpörgetni a generációk óta Pepe családjához tartozó éttermet. Sergi Peñiscolába költözik, ahol beszáll az étterembe, azt állítva, hogy új kihívást akar, de nem fedi fel Pepe-nek és Pepe fiának, Vicente-nek a valódi okot, a vér szerinti köteléket. Sergi kénytelen alkalmazkodni a sajátjától teljesen eltérő főzési stílushoz és új társaival, a testvérével, az unokatestvérével és az asszisztensével is törődnie kell…

A Vimeón egyébként az is látszik, milyen volt az eredeti változat, amit most a magyar nézői elvárásokhoz igazítanak.

Pepe's Beach Bar / Pepe's Bar

A napokban derült ki az is, hogy az RTL Klub Fehér főnök címmel indít új saját gyártású tévésorozatot Lengyel Tamás főszereplésével.

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére, valamint csatlakozzon hozzánk a Facebookon is, hogy sosem maradjon le a média világának fejleményeiről!

További tartalmakat talál a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások