fbpx
A Sztárban Sztár 8. évadának zsűritagjai.

Bejelentette a TV2 a Sztárban sztár új évadának időpontját

Néhány nappal ezelőtt a TV2 azt már bejelentette, hogy a Sztárban sztár idei szériában Lékai-Kiss Ramóna, Makranczi Zalán, Papp Szabi és Kökény Attila foglalnak majd helyet a zsűri székekben, most pedig az indulás dátumát illetően tettek bejelentést.

A csatorna mai, keddi, a Media1-nek is megküldött közleményében azt írja, hogy február 6-tól, vasárnap esténként 18:55-től lesz látható a képernyőjén a Sztárban Sztár. Ez már a 8. évad lesz, benne 12 hírességgel.

Azt, hogy kik ezek a hírességek, a csatorna később fogja elárulni, de addig is közreadtak két kis videót az egyelőre inkognitóban lévő versenyzők felkészüléséről. Mutatjuk.

A Sztárban sztár idei évadáról itt érhetők el korábbi írásaink.

Ma derült ki az is, hogy elmarad most vasárnap az ElkXrtuk című Gyurcsány-ellenes mozifilm tévépremierje a csatornán. Erről és hogy mit nyilatkozott a TV2 sajtóosztálya a Media1 érdeklődésére arról, hogy miért döntöttek az előzetes meghirdetés ellenére a változtatásról, itt érhető el a Media1 kapcsolódó híre. Szintén mai hír, hogy végleg befejezi a TV2 a Mintaapák című napi sorozatát.

További hírek érhetők el a Media1 oldalán, és érdemes bennünket követni a Facebookon is.

Borító: A Sztárban Sztár 8. évadának zsűritagjai. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */