fbpx
A TV2 Mintaapák című új fikciós sorozatának forgatásán

Már forgatják a TV2 Mintaapák című új sorozatát

A TV2 azt is bejelentette, kik lesznek a Mintaapák szereplői. Több nagy nevet is felvonultatnak.

A Media1 májusban már beszámolt arról, hogy Mintaapák címmel új, napi fikciós sorozat elindítását tervezi a TV2. A médiavállalat ma újabb részleteket árult el a tervezett új napi sorozatról.

Bejelentették, hogy a Mintaapák című dramedy forgatása néhány napja el is kezdődött.

Ők lesznek a főszereplők

A tájékoztatásból kiderül továbbá, hogy azt az IKO Műsorgyártó Kft. készíti, és hogy kik az új vígjátéksorozat főszereplői:

  • Fenyő Iván
  • Klem Viktor
  • Mészáros Béla
  • Szabó Kimmel Tamás

A sorozat négy nagyon különböző apa életét mutatja be. A 3 gyerekes ex-focistáét, aki a hagyományos értékrendben hisz, a sármos, sikeres ügyvédét, aki irtózik a felelősségtől, a régi és az új családja között vergődő elvált férjet, valamint a megözvegyült állatorvost, a szingli szuperapát.

„Régóta tervezzük újabb napi, fikciós sorozat készítését a TV2-n. Az ország vezető színészeivel, kiváló forgatókönyvvel, profi alkotókkal és háttércsapattal forgatjuk a Mintaapákat, ami nemcsak szórakoztató, de drámai történeteket is tartogat majd a nézők számára és egy új szintre emeli a magyarországi napi sorozatokat” – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója.

Készül a Mintaapák, a TV2 új fikciós sorozata
Készül a Mintaapák. Fotó: TV2 sajtószoba

Interjú Fenyő Ivánnal, a sorozat főszereplőjével:

Interjú Klem Viktorral:

Argentin sorozatot lokalizálnak

A sorozat a Dear Daddies című argentin széria alapján készült, de a magyar sajátosságokat figyelembe véve a hazai közönség ízlésére formálják az alkotók. A TV2 kiemelte, hogy a sorozat szlovák verziója jó ideje óriási sikerrel fut.

A Dear Daddies, a Mintaapák argentin eredetije
A Dear Daddies, a Mintaapák argentin eredetije

„Jelenleg tíz állandó és jónéhány külső helyszínen folyik a TV2 egyik legnagyobb produkciójának forgatása. A stúdiótérben többek között óvoda, pizzéria, ügyvédi iroda és lakásbelsők kerültek kialakításara, ez azt jelenti, hogy csaknem 2000 négyzetméteren épültek fel a sorozat díszletei. A háttérmunkában nagyjából négyszáz ember vesz részt folyamatosan. Nagy kihívás, de szeretjük, ahogy remélem a nézők is szeretni fogják a négy mintaapa igen szórakoztató történetét.” – mondta Kirády Attila, a TV2 Média Csoport kreatív igazgatója, a sorozat producere.

Kormos Anett a magyar változat vezető írója

A produkció vezető dramaturgja Goda Kriszta, a vezető író Kormos Anett, a rendezői csapatot pedig például Spáh Dávid és a Balázs Béla-díjas Mátyássy Áron erősíti, akinek nevéhez az Aranyélet is fűződik.

A sorozatban további olyan népszerű színészek játszanak majd, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata, Pataki Szilvia.

Bejelentették azt is, hogy megnyitották a Mintaapák honlapját.

Elérhető továbbá egy werkfilm a sorozat próbájáról.

 

Néhány napja a TV2 piactársa, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese is új fikciós sorozatokat jelentett be.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: A TV2 Mintaapák című új fikciós sorozatának forgatásán. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások