fbpx
Bende Balázs / részlet a Világ című műsor 2021. december 25-i adásából.

A közmédia szerint a kormánynak köszönhetjük, hogy áldott karácsonyunk lehetett

Karácsony első napján, december 25-én is jelentkezett az M1 állami hírtelevízió Világ című műsora, melyet ezúttal is Bende Balázs vezetett.

Az adásban, melyet a Magyar Hang vett észre, például szó esett az energiaárak emelkedéséről Nyugat-Európában. Mint elhangzott, van olyan ország, ahol dönteni kellett, hogy „ajándék és ünnepi vacsora lesz, vagy fűtés”.

Bende Balázs műsorvezető, az M1 külpolitikai szerkesztője ezzel állította szembe a magyar helyzetet, ahol szerinte a kormány előrelátásának, a rezsiárak 2013-as befagyasztásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet” – hangzott el.

A Magyar Hang egy részletet is közölt a meglehetősen propagandisztikus adásból:

Mint arról a Media1 beszámolt, néhány hete éppen Bende volt az, aki egy, az M1 stúdiójában „felhúzott” virtuális szögesdrót mögül jelentkezett be Brüsszelből. Szintén Bende Balázzsal kapcsolatos, hogy az állami hírügynökség, az MTI munkatársai szerint egyfajta „cenzori” szerepet tölt be Bende a Magyar Távirati Irodánál. Ugyanez a médiavezető volt az is, akiről kiszivárgott egy hangfelvétel, amin a közmédia munkatársaival közölte, hogy ha nem hajlandók az Orbán-kormány narratívája szerint dolgozni, akkor távozniuk kell.

A Media1 épp a minap számolt be arról is, hogy újabb hírhamisítás történt a közmédia háza táján, ezúttal az MTI külpolitikai szerkesztőségénél.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: részlet a Világ című műsor december 25-i adásából. Fotó: YouTube / Magyar Hang
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások