fbpx
Radnai Péter televíziós műsorvezető, kreatív producer, DJ a Media1 podcast felvételén Szalay Dániel társaságában

Media1 Podcast: vendégünk volt Radnai Péter tévés műsorvezető, kreatív producer és DJ

Már meghallgatható a Media1 Podcast e heti adása, benne az ismert tévéssel készült beszélgetéssel.

A Media1 podcast- és rádióműsorának e heti vendége ezúttal Radnai Péter televíziós műsorvezető és kreatív producer (AMC Networks), DJ, egyetemi oktató, zenész, youtuber.

Radnai néhány hónappal ezelőtt a YouTube-on indított egy beszélgetéssorozatot Az első influenszerek címmel, benne olyan tévéseket meginterjúvolva mint például Vitray Tamás, Horvát János, Bánó András, Endrei Judit, Rózsa György, Szinetár Miklós, Benda László, Gát György, Feledy Péter, Juhász Előd, most pedig a beszélgetéssorozatot néhány nap múlva, december 27-től leadja a Spektrum tévécsatorna.

Radnai Péter, aki a Media1 Podcastban jelentette be ezt a hírt elsőként, elmondta azt is, hogy már dolgozik a beszélgetéssorozat következő, második évadán, amelyben további ismert tévések mellett régi rádiósok is szerepelnek majd, és készül egy hasonló beszélgetéssorozattal cseh változatban is. A beszélgetésben Radnai néhány nevet is említett a következő évad kapcsán.

A Media1 Radnai Péterrel készült beszélgetésében egyébként számos tévés és egyéb témát is érintettünk, egy kicsit el is révedtünk a múltban, szóba került például a Linda, a Família Kft. és a Ki mit tud, de beszélgettünk a jelen tévés aktualitásairól, és például Radni azon korszakáról is megtudtunk néhány érdekességet, amikor a Playboy főszerkesztője volt. A médiaszakember elmondta azt is, mit gondol a nyomtatott sajtó jövőjéről.

A Media1 Podcast e heti epizódja, benne a Radnai Péterrel készített interjúval, az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg, de ahogy a Media1 podcastjainak korábbi epizódjait, úgy ezt is leadja 10 különböző rádió is.

Ajánljuk a Media1 Podcast korábbi adásait is. Legutóbb Gyuricza Péterrel, az Így beszélnek ők a Sajtóklubban című könyv szerzőjével, egyetemi docenssel, az ORTT volt tagjával beszélgettünk – az a beszélgetés itt érthető el.

Csatlakozzon a Media1-hez a Facebookon, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre is, hogy ne maradjon le a híreinkről akkor sem, ha az algoritmus épp nem mutatná a tartalmainkat! A Media1 podcast adásai elérhetők a Spotify-on, továbbá a Vipcast felületén is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Radnai Péter televíziós műsorvezető, kreatív producer, DJ a Media1 podcast felvételén Szalay Dániel (jobbra) társaságában
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások