fbpx
Horvát János televíziós újságíró, műsorvezető, a Sport TV volt elnöke, egykori kubai nagykövet, a Hégető Honorka díj zsűrielnöke a díj átadóján 2021. október 8-án

Interjú Horvát János televíziós újságíróval, a Sport TV volt elnökével, egykori kubai nagykövettel a Media1 Podcastban

A 77 éves tévés újságíróval életéről, a televíziózásról, a kubai nagyköveti létről, a Sport TV-ről és sok mindenről másról is beszélgettünk.

Horvát János televíziós újságíró – akinek pályája 1964-ben, a megnyert Riporter Kerestetik után kezdett el felfelé ívelni – volt a Media1 podcast- és rádióműsorának e heti vendége. A pályáját a Magyar Televíziónál elindító és ott több évtizedet eltöltő újságíró beszélt a Fidel Castróval készített híressé vált interjújáról, az MTV-től való távozásáról és arról, mit gondol a mostani közmédiáról. Horvát János beszélt a Sport TV elnöki posztján eltöltött éveiről, és arról is, miért cserélte fel ezt a kubai nagyköveti poszttal, melyet 2010-ig töltött be.

Szóba került a pénteken átadott Hégető Honorka-díj is, melynek Horvát János a zsűrielnöke, de a tévés újságíró sztorizgatott emlékezetes interjúiról, elmesélte, hogy álltak össze párba Korda Györggyel a máig jelentkező pókerközvetítésekre, és elárulta azt is, mivel foglalatoskodik emellett manapság és mivel tartja magát karban, hogy 77 évesen is aktív.

A sztorizásban gazdag beszélgetés lenti lejátszó segítségével azonnal meghallgatható, de elérhető a vipcast powered by Media1 Spotify csatornájáról és az iTunes-ról is.

A Media1 előző podcast epizódjának Incze Kinga, a Whitereport alapítója volt a vendége, akivel a magyar és a külföldi média helyzetéről, jövőjéről beszélgettünk.

A Media1 podcast rádióműsorként, immáron 10 rádióban is hallható. Hallhatók az epizódok a Székesfehérvár FM 88,9 MHz-en az Alpha Rádióban; az Orosháza FM 90,2 MHz-en a Mega Rádióban, a Gyula FM 90,5 MHz-en a Gyula Rádióban, a Békéscsaba FM 88,9 MHz-en a Csaba Rádióban, a Békéscsaba FM 98,4 MHz-en a Mega Rádióban; a Budapest FM 92,9 MHz-en a Spirit FM-en, továbbá Gyöngyösön a Maxirádióban az FM 92,4-en, és a Hobby Rádióban, valamint a jelenleg csak neten elérhető Pannónia Rádióban is adásba kerül.

További, több évnyi podcast epizódot talál a vipcast.hu-n!

Érdemes feliratkozni a Media1 podcastra a Spotify-on vagy az iTunes-on, vagy a Media1 RSS hírfolyamára, hogy ne maradjon le a következő beszélgetésről sem! Ott vagyunk Facebokon és kérheti napi hírlevelünket is!

Még több tartalom a Media1.hu-n!

Borító: Horvát János televíziós újságíró, műsorvezető, a Sport TV volt elnöke, egykori kubai nagykövet, a Hégető Honorka díj zsűrielnöke a díj átadóján 2021. október 8-án. Fotó: Labancz Viktória készítette
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások