fbpx
Vitray Tamás a Spektrum TV YouTube műsorában, Radnai Péterrel beszélgetve

Ismert magyar tévésekkel indított beszélgetős YouTube-sorozatot a Spektrum

A 10 részes, YouTube-on közzétett videós sorozatban Endrei Judit, Vitray Tamás, Horvát János, Gát György, Feledy Péter, Szinetár Miklós, Juhász Előd, Benda László, Bánó András és Rózsa György beszélget Radnai Péterrel, a Spektrum tévécsatornát működtető AMC producerével.

A beszélgetős műsorok „Az első influenszerek” címmel készült, műsorvezetője pedig Radnai Péter.

A videós sorozat azokba az időkbe visz vissza, amikor az internet előtti időkben, a rendszerváltozás előtt, az emberek tájékoztatására mindössze három rádió, két tévécsatorna valamint a nyomtatott újságok álltak rendelkezésre. A beszélgetésekből kiderül, milyenek voltak a korabeli véleményvezérek, influenszerek, akik akkoriban a televízión keresztül  tudtak szert tenni óriási ismertségre.

A 10 részes sorozatban a 60-as, 70-es, 80-as évek ismert tévései elmesélik, hogyan lehetett akkoriban márkát építeni, milyen műsorokra voltak igazán kíváncsiak a nézők, hogyan születtek a műsorok akkor, amikor a külföldi televíziós licencekre még gondolni sem lehetett.

Az ő történeteik, illetve visszaemlékezéseik bejátszások, infografikák, valamint Trunk Tamás DABLTY, az ismert fiatal youtuber, műsorvezető és médiatulajdonos segítségével válnak érthetővé és befogadhatóbbá a fiatalabb generáció számára.

A műsorok a Spektrum Magyarország YouTube-csatornáján láthatók. Az új részek minden héten kedden és pénteken jelennek meg.

A már elérhető első epizódban Rózsa György, a Kapcsoltam, a Leg…leg…leg, a Zsákbamacska és több más műsor műsorvezetője beszélt, és elmondta azt is, miért ivott olyan sok vizet az adásban. A péntek este élesített újabb epizódban Gát György televíziós producer beszélt arról, hogyan érte el, hogy készüljön egy, a magyar rendőrséget viccesen bemutató sorozat, a sokszor akár 3 milliós nézettséget is produkáló Linda. Elmesélte Esztergályos Cecília „Eddig, eddig, eddig vagyok” azóta legendássá vált mondatának születését a Família Kft.-ben, és azt is, hogy hogyan tudta belecsempészni a sok reklámot a sorozatba. Kiderül az is, hogy miért tartja magát zseninek.

Borító: Vitray Tamás, az egyik vendég a Spektrum TV YouTube műsorában, Radnai Péterrel beszélgetve
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások