fbpx
Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Hiába nyerte meg az előválasztást, nem kereste a köztévé Márki-Zay Pétert, aki viszont nyitott lenne egy élő műsorban való részvételre

Bár az M1 stábja a kampány utolsó napjain forgatott is az akkor még ellenzéki miniszterelnök-jelöltről, az elkészült anyagok felhasználásáról jelenleg nincs információ.

„A legnagyobb sajnálatunkra nem érkezett megkeresés a köztévé részéről, pedig Márki-Zay Péter nagyon nyitott lenne a köztévé élő műsoraiban való részvételre” – ezt válaszolta a  444.hu kérdésére Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt stábja az előválasztás végeredményét követő napon.

Az is kiderült, hogy a közmédia napokkal ezelőtt forgatott Márki-Zayról, de a miniszterelnök-jelölt stábja nem találkozott azzal, hogy ezt végül leadták volna.

„Eddig a múlt heti kampány utolsó napjain találkoztunk az M1 stábjával, amikor egy riporter és egy operatőr végigkísérte Márki-Zay fórumait. Az eredményvárón is ott voltak, interjúkat is készítettek több támogatóval. Eddig nem találkoztunk az általuk készített anyaggal, annak ellenére, hogy ma reggel híradójukban beszámoltak a tegnapi előválasztási eredményekről, vágóképként a Karácsony-MZP sajtótájékoztatón készülteket, illetve MZP Facebook-oldaláról leszedett képsorokat használtak”.

A miniszterelnök-jelölt sajtósa azt is hozzátette, hogy ők nem kaptak tájékoztatást az elkészült felvételek felhasználásának részleteiről; a közmédia stábja a Mindenki Magyarországa Mozgalom sajtóosztályával sem egyeztetett.

Arról, hogy mivel foglalkozott az előválasztás eredményhirdetését követő reggelen a közmédia hírportálja, különálló hírben már foglalkoztunk

.

A Media1 néhány napja megkérdezte Márki-Zay Pétert, mit kezdene a médiahelyzettel. Válaszát ide kattintva olvashatja el.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Fotó: Márki-Zay Péter / Facebook
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások