fbpx
Mészáros Nóra, a Pesti TV távozó műsorvezetője

Újabb műsorvezető mondott fel a Pesti TV-nél

Nagyjából egy nap alatt a második műsorvezető távozásáról érkezik hír a kormányközeli tévécsatorna háza tájáról.

Távozik Mészáros Nóra, a Pesti TV műsorvezetője – értesült a Media1.hu. Lapunk többször is kereste a sajtóban idén nyáron Feke Pál szerelmeként is látott, az állami Kossuth Rádiónál is dolgozó Mészáros Nórát, de ő egyelőre nem fogadta hívásunkat. Több, a Pesti TV ügyeire közeli rálátással bíró forrásunk azonban egybehangzóan megerősítette a Polbeat Pankráció című műsor műsorvezetőjének felmondásával kapcsolatos információt, és arról is hallottak, hogy az állami médiavállalatnál folytatja karrierjét.

Mészáros Nóra felmondása ügyében telefonon kerestük Huth Gergelyt, a Pesti TV műsorvezetőit foglalkoztató Gerilla Press Kft. programigazgatóját is. Huth nem tagadta, hogy távozik Mészáros, de nem kívánt erről nyilatkozni, mivel továbbra is haragszik ránk, amiért csütörtökön leírtuk, hogy távozik az éppen egyéves tévécsatornától Vincze Emília műsorvezető, Csintalan Sándor, a HírTV és a Lánchíd Rádió volt műsorvezetőjének, egykori MSZP-s, majd később fideszes politikusnak a lánya. (Huth továbbra is ragaszkodik ahhoz a bennünket kommunistázó írásában megjelentekhez, hogy Vincze Emília magánéleti okokból és egyetemi tanulmányai miatt döntött a távozása mellett, nem pedig amiatt, amit egyébként Vincze Emília több ismerősének szintén említett korábban, hogy döntése összefügg a tévénél zajló átalakulási és egyéb folyamatokkal.)

Nem volt zökkenőmentes a Pesti TV első egy éve. Az idén őszig a csatorna gyártócégeként dolgozó Gerilla Press Kft., Huth Gergely és Szenvedi Zoltán cége tavasszal csúszásba került a bérek kifizetésével, majd a Pesti TV médiaszolgáltatója, a Vaszily Miklós nevével fémjelzett Progress Media Hungary Kft. vizsgálatot rendelt el. Nem sokkal később, idén szeptember elsejei hatállyal Vaszilyék a Gerilla Press Kft.-t az IKO Holding egyik újonnan létrehozott gyártócégére cserélték, és csak a műsorvezetők, szerkesztők, azaz a „tartalmi kompetenciák” maradtak a Gerilla Press Kft.-nél, a műszaki, gyártási feladatok a TV2 és tévécsatornák műsorait is gyártó IKO-céghez kerültek.

A csatorna nézettsége sem alakul jól, legalábbis a tévés piacon etalonnak tekintett Nielsen Közönségmérés adatai szerint. Huth Gergely ezt egyébként ugyancsak hazugságnak tartja, ugyanis állítása szerint a kormányközeli Századvég valamilyen kutatásában az jött ki, hogy másfél millióan is nézik a Pesti TV-t, de mi ennek semmilyen nyomát nem látjuk a Nielsen mérőműszeres adataiban.

Mindenesetre érdekes, hogy ha ennyire sikeres a tévécsatorna, ahogyan azt Huth igyekszik beállítani, akkor miért érkezik a második műsorvezető felmondásáról hír nagyjából egy nap leforgása alatt, és miért vonzóbb az egyetem vagy épp a közmédia a Pesti TV képernyősei számára, minthogy az állítólagos másfél millió néző előtt beszélhessenek.

További hírek érhetők el a Media1-en! Iratkozzon fel a Media1 hírlevelére, és csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

Borítókép: Mészáros Nóra a Pesti TV Polbeat című műsorában
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások