fbpx
DIGI

Cáfolja a DIGI, hogy összevonnák a DIGI Sportot a Spíler TV-vel

A TV2 Csoport közel sem adott ilyen határozott választ a Media1 érdeklődésére.

Néhány médiapiaci iparági forrás azt terjesztette az elmúlt napokban, hogy összevonnák az épp tulajdonosváltásra készülő DIGI-hez tartozó DIGI Sport nevű sportcsatornát a TV2 Média Csoporthoz tartozó Spíler 1 és a Spíler 2  sporttévékkel. Az ezzel kapcsolatban hetek óta terjedő piaci pletykát csak tovább erősítette, hogy tegnap, kedden a TV2 Csoport bejelentette, hogy Premier League focis sportjogokat szerzett, valamint bejelentette azt is, hogy megszünteti a Spíler Extrát, melyet beolvaszt az idén elindított TV2 Play nevű platformjába.

A Media1 megkérdezte mindkét érintett felet az információról. Először a TV2 Csoport sajtóosztályáról kaptunk választ, de csak annyit írtak, hogy nem kívánják kommentálni az információt: „Piaci pletykákat nem kommentálunk” – közölték. Vagyis sem cáfolat, sem megerősítés nem érkezett a televíziós társaságtól. A DIGI Kft. viszont már határozottabb választ adott lapunknak.

Ruska Viktória kommunikációs vezető a Media1 érdeklődésére azt írta:

„Nincs összeolvadási terv,  a DIGI Sport jelenleg a DIGI fontos szakmai területe, értéke, egyben jól azonosítható, évtizedek alatt felépített márkája.”

Arra a kérdésünkre, hogy mi lesz a Premier League jogokkal, azt írják: náluk (is) van Premier League jog a szezon végéig, azaz jövő májusig.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Borító: DIGI üzlet az egyik bevásárlóközpontban. Fotó: DIGI sajtóosztály
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások