fbpx
TV2 Play

Elindult a TV2 Play

A TV2 Csoport új saját streaming szolgáltatást nyújtó platformján, a TV2 Playen több korábbi műsor is visszanézhető a Hal a tortántól kezdve a Nicsak, ki vagyokon, az Exatlon Hungary-n vagy épp a Dancing with the Starsonot át a Jóban rosszbanig.

Az ingyenesen használható, már tavaly márciusban előre beharangozott, de most bemutatott új felületen a vállalat saját gyártású produkciói, sorozatai és folyamatosan frissülő nemzetközi filmkínálat található meg. Ezenkívül az aktuális tévéképernyőn futó műsorokhoz tartozó extra tartalom is elérhető, az ajánlómotornak köszönhetően pedig kifejezetten az adott felhasználó számára érdekes videókat ajánl majd a rendszer.

A TV2 a TV2 Play vasárnapi bejelentésekor közölte: az egész világon egyre nagyobb népszerűségnek örvend az úgynevezett on-demand tartalomfogyasztás, amely a lineáris verziótól eltérően, igény szerinti időben érhető el egy online felületen keresztül. A TV2 Csoport erre a trendre reagált a TV2 Play elindításával.

A főcsatorna mellett a TV2 Csoport egyéb tévécsatornáihoz kapcsolódó tartalmak jelentős része is elérhetővé válik a TV2 Playen.

Tv2 Play
A Tv2 Play felülete

Az oldalon lehetőség van műsorra, tartalomra, csatornára vagy éppen kedvelt színészre vagy színésznőre szűrni. Az oldal figyeli a regisztrált személy, valamint a többi felhasználó aktivitását, és ennek alapján további, számára érdekes tartalmakat javasol, amely a korábban megnézett videók alapján érdekelheti a felhasználót. Továbbá a személyes profilnak köszönhetően saját „kedvenc” lista létrehozására is lehetőség van, amely még inkább segíti a pontos tartalomajánlásokat.

Ezekkel a műsorokkal startolt a TV2 Play

A TV2 Play felhasználói ismét láthatják a Megasztár összes évadának legemlékezetesebb produkcióit és győztes pillanatait, A Nagy Duett előadásait, a Sztárban Sztár átalakulásait, valamint a Nicsak, ki vagyok?  leleplezéseit is. Láthatóak az Exatlon Hungary küzdelmei és a Dancing with the Stars produkciói is a streaming szolgáltatásban.

A sorozatok szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket a platform, ugyanis a Jóban Rosszban összes epizódja megtekinthető már egészen a kezdetektől, ahogy a TV2 és az Izaura TV legnépszerűbb hazai gyártású, vagy éppen török és dél-amerikai sorozatainak visszanézhető epizódjai, továbbá a Mokka emlékezetes, vicces, megható, vagy épp botrányos beszélgetései is mind megtalálhatóak a felületen.

Az aktualitások mellett bármikor visszanézhetik a felhasználók a Hal a tortán, az Aktív, az Ázsia Expressz vagy épp a Bezár a Bazár legérdekesebb epizódjait is.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások