fbpx
PestiSrácok

Végrehajtás a Pestisrácok ellen

A Jobbik a végrehajtási eljárás kapcsán élesen bírálja a kormánypárti médiumot.

„Természetesen nem az 56-os pesti srácokról van szó, hiszen ők is egy hasonló, autoriter rezsim ellen harcoltak. Sokkal inkább azokról, akik önkényesen és undorító cinizmussal használják a hős forradalmárok nevét, miközben a rossz emlékű Szabad Nép stílusában fenik a fogukat az «ellenségre», és egymást tapossák a többi lakájkollégával a pártfőtitkár elvtárs kegyeiért”

– kezdődik a PestiSrácok elleni végrehajtási eljárásról szóló, a Jobbik által kiadott közlemény.

Azt írják a folytatásban:

„Nem volt elég a fideszes propagandaoldalnak, hogy miután azt hazudták, a Jobbik ifjúsági tagozata le akarja váltani a párt kommunikációs igazgatóját, a Jobbik, mint a valódi néppárt, sajtó-helyreigazítási perben felmosta velük a padlót. Újra bizonyságát adták ugyanis, hogy a törvények felett állónak érzik magukat, és azt hiszik, nekik még egy jogerős bírósági ítéletet sem kell végrehajtaniuk, ezért a mai napig nem közölték az elrendelt helyreigazítást.”

Hozzátették: a PestiSrácoknak „van már a rovásán”, hiszen Rig Lajos jobbikos képviselőről is hazugságokat terjesztett a járványhelyzet idején, „miközben a Jobbik politikusa mentőápolóként épp a frontvonalban küzdött”.

A Jobbik közleménye azt írja, hogy „a nevezett pártharsonával szemben most végrehajtási eljárást” indít. Mint fogalmaztak: „hamarosan számíthatnak egy végrehajtó megkeresésére, hiszen egy jogállamban – bármennyire is igyekeznek lebontani – egyelőre vannak még kötelezettségek.”

Még több hír érhető el a Media1-en

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások