fbpx
Pusztay András, az Index.hu vezérigazgatója.

A Telexhez igazolt az Index egykori vezérigazgatója

Pusztay András még a tavaly nyári indexes események kezdetén, egy hónappal a főszerkesztő, Dull Szabolcs kirúgását és a szerkesztőség tömeges felmondását megelőzően mondott le az Index.hu Zrt. vezérigazgatói posztjáról, miután nem értett egyet a cégnél elindult folyamatokkal.

Pusztay András lett a Telex, a volt indexesek által tavaly októberben alapított új hírportál gazdasági és értékesítési igazgatója – tájékoztatta a Media1.hu-t Kárpáti Márton, a Van Másik Kft., a Telex kiadójának ügyvezető igazgatója a kinevezés után.

Pusztay 2020-ig volt az Index.hu Zrt. vezérigazgatója, a tavaly nyári események kezdetén, egy hónappal a főszerkesztő, Dull Szabolcs kirúgását és a szerkesztőség tömeges felmondását megelőzően mondott le.

A Telex új értékesítési és gazdasági igazgatója a kinevezése kapcsán elmondta:

„Ez a szerkesztőség a természetes közegem. Nagyon vártam, hogy csatlakozhassak én is a Telex fantasztikus csapatához.”

Pusztay András, az Index vezérigazgatójaként a 2019-es Brandfestivalon
Pusztay András, az Index vezérigazgatójaként a 2019-es Brandfestivalon

Kárpáti Márton, a Telex kiadójának vezetője lapunknak hozzátette:

„Nagy feladatok állnak még előttünk. Ezek közül leginkább a függetlenségünkhöz elengedhetetlen gazdasági stabilitás hosszútávú biztosításában, valamint a társaságunk cégszerű működésének kialakításában számítok András tapasztalatára.”

Kárpáti Márton, a Van Másik Kft. tulajdonosa és ügyvezetője
Kárpáti Márton, a Van Másik Kft. tulajdonosa és ügyvezetője

Pusztay András közgazdász, több mint 20 éve dolgozik a médiában. Eleinte a Magyar Rádió, majd az Inforádió és a TV2 riportere, később a Magyar Televízió felelős szerkesztője és műsorigazgatója volt. 2011-től 2017-ig, majd 2019-től 2020 nyaráig vezette az Indexet.  A kettő között a Sziget Zrt.-nél volt marketingigazgató. Az Index vezetőjeként 2019 szeptemberében interjúzott is vele a Media1, az interjú itt érhető el.

További hírek és cikkek találhatók a Media1.hu-n! Feliratkozhat hírlevelünkre, és követhet bennünket Twitteren, valamint a Facebookon, valamint RSS feedünkre is feliratkozhat.

Borító: Pusztay András, az Index.hu vezérigazgatójaként interjút ad a Media1-nek. Fotó: Németh Péter

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások