fbpx
A Klubrádió stúdiója

Elfogadta a Médiatanács a Klubrádió hiánypótlását

A Médiatanács üzenetben értesítette erről a frekvenciáját visszaszerezni próbáló médiaszolgáltatót szerdán.

Érdeklődésünkre a Klubrádiónál is megerősítették az információt, hogy az NMHH Médiatanács értesítést küldött számára: megfelelőnek találta a Klubrádió Zrt. hiánypótlását a tegnapi nappal újraindult Budapest FM 92,9 MHz rádiós pályázaton. Így a pályázaton a Klubrádió maradt az egyedüli pályázó, és megkezdődhet a Klubrádió pályázatának tartalmi kiértékelése.

Az ugyan még elvben előfordulhat, hogy a pályázat tartalmi részén talál valamilyen fogást a hatóság (mint például annak idején a Rádió 1 tihanyi frekvenciapályázatánál erre is volt már példa),de a rádiónak a mostani fejleménnyel kétségkívül jelentősen megnőttek az esélyei, hogy visszaszerezhesse frekvenciáját, amelyet hétfő 0 órától nem használhatott, hiszen az FM 92,9 MHz-re pályázó másik két pályázó, az ATV Csoporthoz közeli Közösségi Rádiózásért Egyesület (Spirit FM) és kormányközeli LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. már nincs versenyben.

Előbbi, a Közösségi Rádiózásért Egyesület még január végén visszalépett a jogorvoslattól a pályázatról való kizárása ellen, utóbbiról pedig tegnap derült ki hasonló.

Frissítés 18:40

Megérkezett az NMHH közleménye, melyben megerősíti a fentieket, valamint beszámol e heti ülésének további döntéseiről. A közlemény itt található.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások