fbpx
Winkler Róbert

Winkler Róbert elárulta, hová igazol a Totalcar után

Winkler a 444 munkatársa lesz. Egy videóban jelentette be mindezt.

Közel egy hónapja már beszámoltunk arról, hogy 20 év után távozik Winkler Róbert a Totalcartól.  A fejlemény annyiban nem volt meglepő, hogy korábban, az Index körüli történések idején egy videójában „csicskamédiaként” emlegette a Totalcart is tulajdonló (a minap az Indexet is megszerző) Indamediát.

Egy hónapja Winkler még nem kívánta a távozása indokát elárulni, most azonban egy videóból ez is kiderült. Winkler Róbert ugyanis egy Uj Péterrel, a 444 főszerkesztőjével közösen egy dorogi udvarban forgatott videóban bejelentette, a 444.hu munkatársa lesz. A videóban kitárgyalták a magyar média mostani állapotát is.

Winkler arról  már a Kreatívnak nyilatkozott, hogy a pozíciója Uj Péter lapjánál újságíró lesz. Hozzátette, a Totalcarnál csak kamu volt a vezető szerkesztői titulusa, mert valójában nem vezetett ő ott semmit, így nem volt beleszólása, hogy kit vegyenek fel, vagy kit engedjenek el.

Azt mondta, az elmúlt 10 évben már nem sok része volt abban, amilyen a Totalcar volt. Azt is mondta, hosszú ideje tervezte már, hogy felmond.  Végül akkor tette meg, amikor Uj Péterrel megegyeztek, hogy a 444 felveszi őt.

Winkler Róbert beszélt arról is, hogy az autós újságírókra milyen nyomás helyeződik, hiszen az autós lapok jelentős hirdetői bevételekre tesznek szert, az autós cégek pedig elvárásokat támasztanak.

További hírek találhatók a Media1-en! Iratkozzon fel a Media1 RSS csatornájára, hogy ne maradjon le a legújabb tartalmainkról! Feliratkozhat hírlevelünkre és Facebook-oldalunkra is.

Borító: Winkler Róbert
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások