fbpx
Bazsó és Winkler, a Totalarc (korábbi nevén Totalcar) műsorvezetői

Nem érinti Winkler Róbert felmondása a Totalcar tévéműsort

A műsort előre felvették, másrészt a VIASAT6-on futó tévéműsortól nem, csak az azonos nevű internetes oldaltól távozik Winkler Róbert.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mint arról hétfőn a Media1 elsőként beszámolt, felmondott Winkler Róbert, az Indamediához tartozó Totalcar vezető szerkesztője, a Totalcar alapítója. Távozásához az ismert autós újságíró nem fűzött indoklást, de korábban, még az Indexnél történt tömeges távozások idején egy odamondogatós videóban kinyilvánította, hogy „csicskamédiának” tartja az Indamediát – igaz, akkor nem mondott fel.

(Az Indamedia értékesíti az Index és a Totalcar hirdetési felületeit, és a Totalcar.hu-t működtető médiavállalatnak tulajdonosa is.)

Ma, kedden nem sokkal ezelőtt Winkler újabb Facebook-bejegyzést tett közzé, melyben azt írta, hogy a Viasat6-on futó Totalcar című tévéműsorára nem vonatkozik a felmondása. Emellett megemlítette, hogy a műsornál nem alkalmazott.

Megszólalt Bazsó Gábor Karotta, a Totalcar ügyvezetője (és egyben az azonos nevű tévéműsor társműsorvezetője) is. Ő a Telexnek nyilatkozva azt mondta, váratlanul érte a felmondás. Hozzátette, hogy Winkler nem adott indoklást döntésére, sem írásban, sem telefonon, amikor Bazsó kereste, miután megkapta a felmondást. Bazsó rákérdezett nála, hogy mi lesz a jelenleg is futó Totalcar tévéműsor sorsa, mire Winkler neki is azt mondta, azt nem érinti a távozása.

Borító: Bazsó Gábor és Winkler Róbert műsorvezetők. Fotó: Media1-archív / Viasat3 pr
Szóljon hozzá!