Bazsó és Winkler, a Totalarc (korábbi nevén Totalcar) műsorvezetői

Nem érinti Winkler Róbert felmondása a Totalcar tévéműsort

A műsort előre felvették, másrészt a VIASAT6-on futó tévéműsortól nem, csak az azonos nevű internetes oldaltól távozik Winkler Róbert.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mint arról hétfőn a Media1 elsőként beszámolt, felmondott Winkler Róbert, az Indamediához tartozó Totalcar vezető szerkesztője, a Totalcar alapítója. Távozásához az ismert autós újságíró nem fűzött indoklást, de korábban, még az Indexnél történt tömeges távozások idején egy odamondogatós videóban kinyilvánította, hogy „csicskamédiának” tartja az Indamediát – igaz, akkor nem mondott fel.

(Az Indamedia értékesíti az Index és a Totalcar hirdetési felületeit, és a Totalcar.hu-t működtető médiavállalatnak tulajdonosa is.)

Ma, kedden nem sokkal ezelőtt Winkler újabb Facebook-bejegyzést tett közzé, melyben azt írta, hogy a Viasat6-on futó Totalcar című tévéműsorára nem vonatkozik a felmondása. Emellett megemlítette, hogy a műsornál nem alkalmazott.

Megszólalt Bazsó Gábor Karotta, a Totalcar ügyvezetője (és egyben az azonos nevű tévéműsor társműsorvezetője) is. Ő a Telexnek nyilatkozva azt mondta, váratlanul érte a felmondás. Hozzátette, hogy Winkler nem adott indoklást döntésére, sem írásban, sem telefonon, amikor Bazsó kereste, miután megkapta a felmondást. Bazsó rákérdezett nála, hogy mi lesz a jelenleg is futó Totalcar tévéműsor sorsa, mire Winkler neki is azt mondta, azt nem érinti a távozása.

Borító: Bazsó Gábor és Winkler Róbert műsorvezetők. Fotó: Media1-archív / Viasat3 pr
Szóljon hozzá!