fbpx
Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián 2020.10.20-án

Big Picture 2021: Visszatér a TV2 több showműsora

A TV2 programigazgatója a keddi Big Picture tévés konferencián beszélt a csatorna következő időszakra vonatkozó terveiről és az elmúlt időszak nézettségi adatairól is.

Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója előadásában elmondta, hogy 2021-ben lesz képernyőn a Sztárban sztár leszek! 2. évada. A programigazgató elmondta, hogy tavasszal hétvégente visszatér A Nagy Duett című műsor is, egy újabb évaddal.

A TV2 Csoport programigazgatója megerősítette, hogy szintén jövőre visszatér az Exatlon Hungary nevű sportvetélkedő a csatornára. Megemlítette, hogy a Doktor Balaton című sorozat jelenleg forgatott első évadának premierje 2021 elejére várható.

Doktor Balaton
Készül a Doktor Balaton / Fotó: archív

A vezető elmondta azt is, hogy a Séfek séfe 3. évada hamarosan érkezik. A műsorvezető Ördög Nóra lesz.

Megemlítette továbbá, ami napokkal ezelőtt már kiderült, hogy pár héten belül elindul a Nicsak, ki vagyok? 2. évada, majd elárulta, hogy hamarosan érkezik a Farm című műsor. Kiderült az is, hogy a műsorvezető Gáspár Zsolt lesz.

A TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada egyik jelmeze
A TV2 Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada egyik jelmeze az előző évadban

A TV2 programigazgatója felidézte, a koronavírus miatt nekik is nagyon át kellett szervezniük a működésüket, egyes műsorokat le is kellett fújni, de mint mondta, „mostanra már az abnormális a normális, vagyis senkit sem lep meg, hogy maszkban kell dolgozni”.

Fischer hozzátette, a TV2 egész napra vonatkozó, Nielsen Közönségmérés átlagok alapján piacvezetőnek számít, és így van ez csoportszinten is egész napot tekintve, a vállalat által kommunikált 18-59-es korcsoportban. Azt is mondta, mostanra a 18-49-es korosztályban is piacvezető a TV2 egész napos adatokat nézve.

Néhány nézettségi ábrát is felvillantott állítása alátámasztására, összevetve az adatokat az RTL Klub, illetve az RTL Magyarország teljes csatornaportfóliójának eredményeivel.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója által prezentált, a Nielsen Közönségméréstől származó adatok a TV2 és az RTL Klub nézettségi versenyéről. Az adat 18-59-es korcsoportra vonatkozik
Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója által prezentált, a Nielsen Közönségméréstől származó adatok a TV2 és az RTL Klub nézettségi versenyéről. Az adat 18-59-es korcsoportra vonatkozik. Fotó: Media1 / képernyőkép

 

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója által prezentált, a Nielsen Közönségméréstől származó adatok a TV2 Csoport és az RTL Magyarországi nézettségi versenyéről. Az adat 18-59-es korcsoportra vonatkozik.
Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója által prezentált, a Nielsen Közönségméréstől származó adatok a TV2 Csoport és az RTL Magyarországi nézettségi versenyéről. Az adat 18-59-es korcsoportra vonatkozik. Fotó: Media1 / képernyőkép

Fischer Gábor azt mondta, a TV2 erős növekedésben van, míg a rivális RTL Klub eredményei szerinte romlóak. (A konferencián szintén előadó Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese viszont ezt megelőzően épp arról beszélt, hogy az RTL továbbra is piacvezető. Igaz, ő az esti főműsoridőt emelte ki és mutatott be adatokat.)

A konferencián a mások mellett a TV2 Csoport csatornáinak reklámidejét is értékesítő Atmedia munkatársa, Kosaras Klaudia részéről elhangzott az is, hogy jövőre újul meg a TV2 online, mely TV2Play néven szolgáltat majd videókat.

További, a Big Picture 2021 konferencián elhangzott híreinket, tudósításainkat itt olvashatja.

A konferenciát a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) szervezte.

A TV2-vel függ össze az a friss hír is, hogy a TV2 Akadémia képzései államilag akkreditálttá váltak.

Borítókép: Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója a Big Picture 2021 konferencián. Fotó: Media1 / képernyőkép
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások