fbpx
A TV2 Nicsak ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának fináléja

Érkezik a Nicsak, ki vagyok? című nagyszabású showműsor új évada

A jelmezes műsor visszatérését szombat este, a TV2 táncos produkciójában, a Dancing with the Starsban jelentették be.

Bejelentésre készült szombat estére a TV2. A bejelentés a Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorral függött össze.

Ha valaki nem tudná, ez az a showhow, amelyben jelmezekben lépnek fel inkognitójukat fel nem fedő emberek, és az RTL Klub Álarcos énekes című maszkos műsorához sok szempontból hasonlóan a szereplők megpróbálják kitalálni, kiket rejtenek a ruhák.

A Nicsak, ki vagyok? című műsor korábbi epizódja a TV2-n
A Nicsak, ki vagyok? című műsor egy korábbi epizódja a TV2-n. fotó: Tv2 sajtóosztály

A TV2 álarcos-maszkos műsorának első évadát idén már láthatták a TV2 nézői. Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója egy májusi lapinterjúban már említést tett arról, hogy idén ősszel visszatér majd a Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsor, és csupán a pontos időpontot nem árulta el, illetve arról beszélt, hogy a koronavírus még keresztbe tehet a műsor megrendezésének. (Az első évadot egy ideig le kellett állítani a vírus miatt, a stáb és a közreműködők egészségének védelme érdekében.)

A TV2 egyik közösségi médiás felületén egy Nicsak, ki vagyok logóval előre kiszivárogtatta, hogy ma este „nagy bejelentést” tesznek a műsorral kapcsolatban. A bejelentésre a nagyszabású Dancing with the Stars (DWTS) című táncos műsorban kerül sor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Érdemes lesz nézni ma este a Dancing with the Stars műsorát, ugyanis egy nagy bejelentéssel készülünk! 🤩🎭🔎 #nicsakkivagyok #tv2

TV2 📺 🎥 💻 🎬 (@tv2official) által megosztott bejegyzés,

Update 22:58

Megtörtént a bejelentés a TV2-n

A TV2 táncos műsorának végén megerősítették az imént korábban a sajtóban megjelent információt, hogy visszatér a Nicsak ki vagyok? A rejtélyek színpada egy új, második évaddal. Kiderült az is, hogy a két csapatkapitány egy szereplő Ábel Anita és Kajdi Csaba Cyla lesz, vagyis ezúttal egymás ellen játszanak majd. A többi csapattagot, akiknek a dolga az lesz, kiderítse, ki van a maszkok mögött, holnap fogják leleplezni. Azt azonban végül a várakozásunkkal ellentétben nem mondták el, mikortól lesz képernyőn a show, csak azt, hogy „hamarosan”, illetve azt, hogy „ősszel”, ami azt jelenti, hogy legkésőbb novemberben képernyőre kell tűzni.

A bejelentés rögtön az alábbi videós részletben hallható.

A napokban vált hivatalossá, hogy novemberben a konkurens RTL Klubon Friderikusz Sándor műsorvezetésével szintén indul egy maszkos műsor. Ez azonban a TV2-féle Nicsak ki vagyok? című műsortól eltérően egy talkshow lesz Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel. Az eredetileg a sajtóban Story of My Life címmel megismert műsor lényege, hogy Friderikusz beszélgetőpartnereit – műsoronként két-két párost – a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve előre repítik az időbe.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A TV2 Nicsak ki vagyok? A rejtélyek színpada című műsorának első évadát lezáró fináléja. fotó: TV2 sajtószoba / Media1
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások