fbpx
A Doktor Balaton c. sorozat logója

Doktor Balaton címmel indít új napi sorozatot a TV2

A „magyar Dallasként” emlegeti a TV2 az új tévészériát, melynek vezető producere és kreatív vezetője Diószegi Judit.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Doktor Balaton címmel új, a TV2 tájékoztatása szerint teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a csatorna. A sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A történet egy balatonfelvidéki településen játszódik, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz.

A sorozat címszereplője Mészáros András, a főbb szerepekben Hirtling Istvánt, Pálfi Katalint, Sárközi Nagy Ilonát láthatják a nézők, de a sorozatban feltűnik a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Voith Ági és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula is.

Doktor Balaton
Doktor Balaton

A Doktor Balaton című dramedy (a dráma és a vígjáték elemeit ötvöző történet) forgatása már el is kezdődött, a történet helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes. A képzeletbeli település új háziorvosa dr. Balla-Tóth András, elkötelezett, hivatásának élő missziós orvos, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszerít egy kis kitérőre.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb, nagyszabású sorozatot jelenthetünk be. A Doktor Balaton nagyszerű színészekkel kezdte meg a forgatást, és abban biztosak vagyunk, hogy a nézők hamar szívükbe zárják a történet szereplőit, hiszen a szerelmi szálaktól kezdve a humoros jeleneteken át a váratlan fordulatokig minden lesz ebben a sorozatban”

– nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója.

Doktor Balaton
Doktor Balaton

A Doktor Balaton epizódjai során folyamatosan ott lebeg a nagy kérdés: vajon mit kezdenek a szereplők életük nagy lehetőségével? A történetről újabb és újabb részletek derülnek ki hamarosan. Az új napi televíziós sorozat fejlesztője és gyártója a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

„Régóta dédelgetett álmunk, hogy egy eredeti, teljes egészében saját ötletből származó, hazai alkotókkal fejlesztett napi sorozatot hozzunk létre. Hatalmas kihívás számunkra a TV2 megbízása és komoly elvárásokkal, tapasztalt kreatív csapattal, fantasztikus színészekkel és stábbal kezdtük el a forgatást. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel a sorozatötletünkkel vissza tudunk térni a TV2 képernyőjére”

– tette hozzá Diószegi Judit, a Doktor Balaton vezető producere, kreatív vezetője.

A Doktor Balaton most felvett jeleneteit 2021 tavaszán láthatják majd a nézők a TV2 képernyőjén.

Doktor Balaton
Doktor Balaton
Doktor Balaton
Doktor Balaton

Diószegi Judit, a sorozat vezető producere és kreatív vezetője is a Media1 rádióműsorának vendége volt nemrégiben férjével, Kapitány Ivánnal. Az interjú, melyben a sorozatgyártás kulisszatitkairól beszélgettünk ITT hallgatható vissza.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!