A Doktor Balaton c. sorozat logója

Doktor Balaton címmel indít új napi sorozatot a TV2

A „magyar Dallasként” emlegeti a TV2 az új tévészériát, melynek vezető producere és kreatív vezetője Diószegi Judit.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Doktor Balaton címmel új, a TV2 tájékoztatása szerint teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatot indít a csatorna. A sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A történet egy balatonfelvidéki településen játszódik, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz.

A sorozat címszereplője Mészáros András, a főbb szerepekben Hirtling Istvánt, Pálfi Katalint, Sárközi Nagy Ilonát láthatják a nézők, de a sorozatban feltűnik a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Voith Ági és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula is.

Doktor Balaton
Doktor Balaton

A Doktor Balaton című dramedy (a dráma és a vígjáték elemeit ötvöző történet) forgatása már el is kezdődött, a történet helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes. A képzeletbeli település új háziorvosa dr. Balla-Tóth András, elkötelezett, hivatásának élő missziós orvos, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszerít egy kis kitérőre.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb, nagyszabású sorozatot jelenthetünk be. A Doktor Balaton nagyszerű színészekkel kezdte meg a forgatást, és abban biztosak vagyunk, hogy a nézők hamar szívükbe zárják a történet szereplőit, hiszen a szerelmi szálaktól kezdve a humoros jeleneteken át a váratlan fordulatokig minden lesz ebben a sorozatban”

– nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója.

Doktor Balaton
Doktor Balaton

A Doktor Balaton epizódjai során folyamatosan ott lebeg a nagy kérdés: vajon mit kezdenek a szereplők életük nagy lehetőségével? A történetről újabb és újabb részletek derülnek ki hamarosan. Az új napi televíziós sorozat fejlesztője és gyártója a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

„Régóta dédelgetett álmunk, hogy egy eredeti, teljes egészében saját ötletből származó, hazai alkotókkal fejlesztett napi sorozatot hozzunk létre. Hatalmas kihívás számunkra a TV2 megbízása és komoly elvárásokkal, tapasztalt kreatív csapattal, fantasztikus színészekkel és stábbal kezdtük el a forgatást. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel a sorozatötletünkkel vissza tudunk térni a TV2 képernyőjére”

– tette hozzá Diószegi Judit, a Doktor Balaton vezető producere, kreatív vezetője.

A Doktor Balaton most felvett jeleneteit 2021 tavaszán láthatják majd a nézők a TV2 képernyőjén.

Doktor Balaton
Doktor Balaton
Doktor Balaton
Doktor Balaton

Diószegi Judit, a sorozat vezető producere és kreatív vezetője is a Media1 rádióműsorának vendége volt nemrégiben férjével, Kapitány Ivánnal. Az interjú, melyben a sorozatgyártás kulisszatitkairól beszélgettünk ITT hallgatható vissza.

További hírek találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!