fbpx
A TV2 Dancing with Stars című műsorának logója

A TV2 Dancing with the Stars címmel az RTL Klub Szombati esti láz című műsorához hasonló zenés showt indít

A BBC Studiótól származó táncos formátumban népszerű hírességek, profi táncpartnereik segítségével sajátítják el számtalan ismert táncstílus mozdulatait, a latin koreográfiáktól a klasszikus keringőig, hogy meggyőzzék a zsűrit, valamint a stúdió közönségét és a tévénézőket.

A TV2 ma, kedden bejelentette, hogy ősszel képernyőre tűzi a BBC Studio, Dancing with the Stars című nagy sikerű formátum „első magyar változatát”. (A közlemény nem említi, de valójában a konkurens RTL Klubon már évekkel ezelőtt látott Szombat esti láz című produkció eredetije is a Dancing with the Stars volt.)

A csatorna azt írta: a közel 15 éve sikerrel futó műsor amerikai szériájában többek között olyan hírességek is felszántották már a táncparkettet mint Kim Kardashian, Jerry Springer, Pamela Anderson, Nick Carter vagy Kelly Osbourne, de arra nem térnek ki, hogy a magyar változatban kik fognak majd táncolni.

A Dancing with the Stars eddig több mint 3500 epizóddal és 350 évaddal futott világszerte.

A táncos showműsor hetente lesz majd a TV2 képernyőjén. A tévénézők otthonról szavazhatnak majd kedvenceikre, az így beérkezett voksok, valamint a zsűri pontjainak együttese határozza meg, ki folytathatja a versenyt, és ki az, akinek búcsúznia kell a mezőnytől.

A műsor eredetileg Strictly Come Dancing néven indult 2004-ben az Egyesült Királyságban, ahol a TV2 közleménye szerint főműsoridőben folyamatosan győzedelmeskedett. A legutóbbi évad fináléja 12,5 milliós nézőcsúcsot ért el.

Dancing with the Stars
Dancing with the Stars

A nemzetközi szinten Dancing with the Stars néven ismert műsor világszerte is az egyik legtöbbet értékesített BBC Studio formátum. A táncos showműsor licencét eddig 58 ország vásárolta meg.

Az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik szériáig jutott, Lengyelországban a huszonharmadik, míg az Egyesült Királyságban a tizenhetedik évadánál jár a műsor.

Magyarországon egyébként a Paprika Studios lesz a Dancing with the Stars gyártója.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások