fbpx
Kiss Ramóna színésznő

Kiss Ramóna a Drága örökösökben folytatja, de műsorait is megtartja

A televíziós műsorvezető, a Barátok közt korábbi egyik fontos szereplője a Drága örökösök szereplőgárdájához való csatlakozással visszatér a napi sorozatgyártáshoz, de azért marad az általa vezetett tévés műsoroknál is, sőt színházban is újra látható lesz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kiss Ramóna 2002-től két és fél évvel ezelőttig, vagyis mintegy 16 éven át alakította Szentmihályi Zsófia karakterét a Barátok közt című sorozatban, de a Reggeli műsorvezetőjeként maradt ezután is az RTL Klubnál, illetve jelenleg is műsorvezetője az X-Faktor című, folyamatosan rekord nézettségeket produkáló tehetségkutatónak.

Bár a 34 éves színész-műsorvezető ezután is látható lesz a X-Faktorban és a Reggeliben is, de a Blikk értesülése szerint elkezdett újra dolgozni újra napi sorozatnál is, méghozzá a rendkívül népszerű Drága örökösök című szériánál.

Kiss Ramóna nyilatkozott is a lapnak:

„Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy igent mondjak-e a felkérésre. Kicsit már hiányzott is a napi sorozat, ráadásul az ország egyik legmenőbb sorozatában játszhatok, teljesen egyértelmű volt, hogy vállalom.”

Drága örökösök - Az egylet
Drága örökösök – Az egylet

Kiss Ramóna egyébként rendszeresen figyelemmel követte a sorozatot eddig is, így teljesen képben volt a történettel.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Drága örökösök második évada ma befejeződik. Kiss Ramóna értelemszerűen tehát a következő, harmadik évadban lesz látható. Kiss Ramóna egy Franciska nevű karaktert alakít majd, aki megbolygatja a lovarda körüli életet.

Kiss Ramóna egyébként az X-Faktor, a Reggeli és a Drága örökösök mellett színházban is látható lesz, a Páratlan páros című darabban Maryt alakítja a Bánfalvy Stúdióban.

Borítókép: Kiss Ramóna színésznő Fotó: Kiss Ramóna Instagram oldala

Szóljon hozzá!