Kiss Ramóna színésznő

Kiss Ramóna a Drága örökösökben folytatja, de műsorait is megtartja

A televíziós műsorvezető, a Barátok közt korábbi egyik fontos szereplője a Drága örökösök szereplőgárdájához való csatlakozással visszatér a napi sorozatgyártáshoz, de azért marad az általa vezetett tévés műsoroknál is, sőt színházban is újra látható lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Kiss Ramóna 2002-től két és fél évvel ezelőttig, vagyis mintegy 16 éven át alakította Szentmihályi Zsófia karakterét a Barátok közt című sorozatban, de a Reggeli műsorvezetőjeként maradt ezután is az RTL Klubnál, illetve jelenleg is műsorvezetője az X-Faktor című, folyamatosan rekord nézettségeket produkáló tehetségkutatónak.

Bár a 34 éves színész-műsorvezető ezután is látható lesz a X-Faktorban és a Reggeliben is, de a Blikk értesülése szerint elkezdett újra dolgozni újra napi sorozatnál is, méghozzá a rendkívül népszerű Drága örökösök című szériánál.

Kiss Ramóna nyilatkozott is a lapnak:

„Egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy igent mondjak-e a felkérésre. Kicsit már hiányzott is a napi sorozat, ráadásul az ország egyik legmenőbb sorozatában játszhatok, teljesen egyértelmű volt, hogy vállalom.”

Drága örökösök - Az egylet
Drága örökösök – Az egylet

Kiss Ramóna egyébként rendszeresen figyelemmel követte a sorozatot eddig is, így teljesen képben volt a történettel.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Drága örökösök második évada ma befejeződik. Kiss Ramóna értelemszerűen tehát a következő, harmadik évadban lesz látható. Kiss Ramóna egy Franciska nevű karaktert alakít majd, aki megbolygatja a lovarda körüli életet.

Kiss Ramóna egyébként az X-Faktor, a Reggeli és a Drága örökösök mellett színházban is látható lesz, a Páratlan páros című darabban Maryt alakítja a Bánfalvy Stúdióban.

Borítókép: Kiss Ramóna színésznő Fotó: Kiss Ramóna Instagram oldala

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestereként a sajtónak nyilatkozik

Mindenki ellenszegül Mészáros Lőrinc akaratának

Sorra kapják az ügyvédi leveleket azok az internetes médiumok, amelyek leközölték a felcsúti nagyvállalkozó tegnapi ingerült megnyilvánulását, hogy ha nem távolítják el azt, perre számíthatnak, sőt mint a Media1 megtudta, olyanok is kaptak levelet, akik le sem hozták a hangfájlt. Körképünkből kiderül, ki hogyan fogadta a levelet.