RTL Klub, Barátok közt logó

A Barátok közt egyik szereplője távozni kényszerült a koronavírus miatt

Kiss Lénárd napra pontosan egy éven át szerepelt az RTL Klub napi sorozatában és játszotta Illés Máté karakterét. A COVID-19 keresztbe tett.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az RTL Klub Barátok közt című sorozatának pénteki részében Kiss Lénárd helyett Czizmadia Máté Noel alakította Illés Máté karakterét. A színészt azért cserélték le, mert a szülei nem engedték, hogy folytassa a munkát a koronavírus járvány miatt – írja a SorozatWiki.

A produkciótól azt nyilatkozták az oldalnak, hogy tiszteletben tartották a színész szüleinek döntését, hogy nem engedik Kiss Lénárdot forgatni. Fontos karakterről (Juli fiáról) van szó, ezért castingot tartottak, így választották ki a Máté karakterét átvevő Csizmadia Máté Noelt.

Az RTL Klub Barátok közt című sorozatában szereplő Illés Máté karaktere: Kiss Lénárd helyett Czizmadia Máté Noel
Az RTL Klub Barátok közt című sorozatában szereplő Illés Máté karaktere: Kiss Lénárd helyett Czizmadia Máté Noel

A Media1 is beszámolt róla, hogy egy évvel ezelőtt Máté karakterét egyszer már le kellett cserélni a sorozatban, amikor a sorozatban 7 éven át szereplő Puha Kristóf távozott a Barátok köztből. Puha Kristófot akkor azért cserélték le, mert a karakter a sorozatban belépett a kamaszkorba.

A koronavírus miatt egyébként korábban két idősebb színészt, a Vili bácsi karakterét alakító Várkonyi Andrást és a Bözsi nénit alakító Szilágyi Zsuzsát is ki kellett venni, de őket csak ideiglenesen írták ki a történetből az alkotók oly módon, hogy videóhívással azért volt, amikor bejelentkeztek a távolból.

A Barátok közt forgatásait április végén indították újra, szigorú óvintézkedések közepette. Nem sokkal a forgatások újraindítása előtt az egyik főszereplő, Rékasi Károly színész  kilátásba helyezte, hogy felmond, de csak abban az esetben, ha nem érzi magát biztonságban.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!