fbpx
Barátok Közt

További változások a Barátok közt című sorozatban

Nem csak a Berényi Miklóst alakító főszereplő, Szőke Zoltán távozása lesz az egyetlen változás az RTL Klub sorozatában. Már ma lecserélik a sorozat egyik szereplőjét, egy régi szereplő pedig újra felbukkan, sőt hamarosan várható egy nagy visszatérés is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Mint péntek délelőtt a Blikk nyomán a Media1 is beszámolt róla, az előzetes híreknek megfelelően felmondott a Barátok közt című sorozatban kezdetekből szereplő Szőke Zoltán, aki Berényi Miklóst alakította a sorozatban az elmúlt 21 évben, vagyis a BK elindítása óta.

Tegnap már az utolsó jelenetet forgatták a színésszel, a stáb el is búcsúztatta őt, de mivel a szériát előre rögzítik, Berényi Miklós, illetve Szőke Zoltán egy ideig még látható lesz az RTL Klub legrégebb óta képernyőn lévő sorozatban. Sőt ha minden igaz, távozásakor nem ölik meg őt, így meghagyják a majdani esetleges visszatérésének lehetőségét.

Azonban ezzel még nincs vége a Barátok közt kapcsán a változásoknak.

Lecserélnek egy hét éve képernyőn lévő gyerekszereplőt

A SorozatWiki ugyanis ma arról számolt be, hogy két fontos esemény is lesz ma az RTL Klub napi sorozatában.

Lecserélik a Barátok közt egyik legtöbbet szerepelt gyerekszereplőjét, és Puha Kristóf helyett, Kiss Lénárd alakítja majd Illés Mátét a sorozatban. Az új színész már ma látható lesz az elmúlt hét évben Illés Mátét alakító Puha Kristóf helyén.

A csere oka a Barátok közt sajtófőnökének nyilatkozata szerint, hogy a történet szerint Juli fia, akit a gyerekszereplő alakít, belép a kamaszkorba, ezért egy olyan színészre volt szükség, aki idősebbnek néz ki.

Visszatér egy régi szereplő, későbbre pedig egy újabb nagy visszatérés is várható

Egy másik változás, hogy visszatér a sorozat egyik olyan szereplője, aki nagyjából 10 éve fontos szerepet vállalt a produkcióban, de az elmúlt évtizedben csak nagyon ritkán tűnt fel. A korábban Illés Alexet alakító Kocsis Pálról van szó, aki nagyjából egy-két éven át szerepelt a sorozatban rendszeresen, de utána már csak néhány alkalommal, rövid időre bukkant fel.

A karakter számos ponton kapcsolódik a Mátyás király tér lakóihoz. Azt egyelőre a SorozatWiki nem tudja, mennyi ideig lesz látható a sorozatban Kocsis Pál.

Ugyanakkor azt is írja az oldal, hogy a közeljövőben egy jóval nagyobb visszatérést is bejelenteni készül a produkció. Erről azonban konkrétumot nem említett az oldal.

Lesújtja a rajongókat Berényi Miklós távozása

A különböző rajongói Facebook-csoportokban lévő hozzászólások alapján Berényi Miklós (Szőke Zoltán) távozása egyébként nagyon lesújtja a a Barátok közt rajongóit, még egy petíciót is indítottak, hogy ne távozzon a szereplő.

Korábban egyébként a rajongói csoportokban már akkor is kétségbe esett hozzászólások jelentek meg, amikor felmerült annak az eshetősége, hogy a sorozatból esetleg Rékasi Károly is távozhat, ám Rékasi a Media1-nek azt mondta, marad Barátok közt: szerepét nem érinti, hogy új lakóhelyén, Soroksáron elindul az önkormányzati választásokon az ősszel. Az RTL Klub részéről is azt nyilatkozták a Media1 érdeklődésére, hogy nem okoz problémát Bartha Zsolt megformálójának a XXIII. kerületi helyi politikában, lakóhelye fejlődése érdekében kifejteni kívánt tevékenysége.

A két rosszfiú, Bartha Zsolt és Berényi Miklós szinte egyszerre történő távozása óriási csapás lehetett volna a Barátok közt nézettségére, ám még így is izgalmas lehet, hogy bár végül a két fontos főszereplő közül csak az egyik távozik, a sorozat egyik legkarakteresebb szereplőjének távozásából fakadó esetleges nézettségcsökkenést hogyan próbálja majd elkerülni az RTL Klub, illetve a sorozatot gyártó produkciós cég hogyan próbálja megoldani a helyzetet. A következő időszakban valószínűleg ez is kiderül majd.

További tévés hírek olvashatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!