fbpx
A 168 Óra címlapja 2020.06.11-én

Nagy változásokra készül a 168 Óra

A változások közül az első már a jövő héttől megvalósul, és minden olyan olvasójukat érinti majd, akik a hetilaphoz árusító helyen szoktak hozzájutni.

Jövő héttől a megszokott csütörtöki naphoz képest már egy nappal előbb, szerdánként utcára kerül a 168 Óra című hetilap. A Media1 ezzel kapcsolatos értesülését Martini Tamás, a 168 Órát kiadó Telegráf Kft. lapigazgatója is megerősítette.

Martini Tamás a Media1-nek elmondta azt is, hogy a 168 Óra szerkesztősége elkezdte a nyomtatott magazin és a 168ora.hu internetes oldal megújítását.

„Több lépésben átalakítjuk a grafikai arculatot, a tartalom pedig újabb rovatokkal fog gazdagodni” – tette hozzá a lapigazgató.

A lap megújítása egyelőre a tervezési munkálatoknál tart, melynek eredményét a publikum előreláthatólag az ősztől fogja látni. A megújulás első lépcsője, hogy júniustól egy nappal korábban, csütörtök helyett szerdától lesz megvásárolható a lap az árusító helyeken, azaz a Lapker partnerhálózatán (Relay, Inmedio stb.).

A napokban számoltunk be arról is, hogy a 168 Órát kiadó Telegráf Kft. tulajdonosa, a Brit Media Kft. tárgyalásokat folytatott a hatoscsatorna elnevezésű közösségi televízió megvásárlásáról. A tárgyalások tényét Grünzweig Gábor, a Telegráf Kft. ügyvezetője is megerősítette hétfőn, illetve korábban Paor Lilla, a hatoscsatorna igazgatója és tulajdonosa is megerősítette a Media1-nek. Azt azonban egyik fél sem árulta el, mire jutottak. Paor Lilla azt állította, balról, jobbról és középről is több érdeklődjük van.

Mint arról korábban beszámoltunk már, a 168 Óra kiadójának tulajdonosa, a Brit Media nemrég egyébként beszállt a Pesti Hírlap kiadójába 20 százaléknyi tulajdonrésszel.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Borító: 168 Óra a Lapker egyik budapesti üzletében. Fotó: Ladányi András / Media1

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások