Pesti Hírlap

Kinyomtathatóvá tették a Pesti Hírlapot

A Pesti Hírlap mától ismét egy lapozható, kézbe vehető nyomtatott újság élményét igyekszik nyújtani az olvasóinak. Egyrészt megérkezett a digitális, lapozható változat, másrészt azt kérik az emberektől, nyomtassák ki és adják oda a családtagoknak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mától a pestihirlap.hu internetes oldal folyamatosan frissülő hírszolgáltatása mellett, a világjárványra való tekintettel digitális, de újra lapozható formában is megjelenik a Pesti Hírlap – tudta meg a Media1 Trencséni Dávidtól, a lap nemrég kinevezett új főszerkesztőjétől.

A digitális kiadás a január végétől március közepéig megjelent, majd a koronavírusra tekintettel leállított nyomtatott laphoz sok szempontból hasonló elrendezésű szerkesztett formát hozza vissza, csak épp nem rikkancsoknál kell keresni az újságot, hanem elektronikus úton, ingyenesen lehet hozzájutni. A digitálisan összeszerkesztett Pesti Hírlap minden nap 17 órakor lesz elérhető.

A lap  jövő héttől minden hétköznap 8 oldalas terjedelemben jelenik meg, de a mai első szám dupla ekkorában.

A Pesti Hírlap digitális kiadásának címlapja
A Pesti Hírlap digitális kiadásának címlapja

„A digitális kiadvány lehetőséget teremt arra, hogy Nyomtass lapot! mozgalmat indítsunk. A digitális kiadványt, akinek erre lehetősége van, nyomtassa ki és adja olyanoknak családjában, szomszédságában, akinek nincs lehetősége arra, hogy online jusson a friss hírekhez, értékes tartalomhoz!” – nyilatkozta a főszerkesztő a Media1-nek.

A Pesti Hírlap főszerkesztője hozzátette:

„Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a digitális lap olvasási élménye még inkább igazodjon a felhasználói igényekhez. A felületet optimalizáljuk a felhasználók által preferált eszközökre, valamint interaktív tartalmakat is beépítünk. Olvasóink a közeljövőben applikáción keresztül is elérhetik majd a legfrissebb lapszámokat. Attól, hogy a lap megjelenése változik, sem a tartalom, sem a szemlélet nem alakul át. A Pesti Hírlap továbbra is objektív, független hírforrás marad, megőrizve méltányos, de kritikus hangvételét. Miként ingyenességét is.”

A digitális kiadás elérhetősége: https://pestihirlap.hu/digitalis-lapszam

A Pesti Hírlap kalandosan alakuló elmúlt hónapjaival kapcsolatban ITT olvashatók el a Media1 korábbi hírei, cikkei. Épp a napokban írtuk meg például, hogy a stáb nemrég lefeleződött.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!