fbpx
tévé, távkapcsoló

Épp az RTL Klub Mellékhatás című új magyar sorozatának premierjekor tűz képernyőre a TV2 egy közel azonos nevű filmet

A TV2 nem sokkal az RTL Klubon szombaton debütáló új magyar sorozat, a Mellékhatás premierjének kezdési időpontja előtt kezd el sugározni egy hasonló nevű tíz éves amerikai vígjátékot Páros mellékhatás címmel.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az elmúlt hetekben egészen múlt vasárnapig az RTL Klub Álarcos énekesével azonos időpontban a TV2-n sugárzott hasonló jellegű műsor, a Nicsak, ki vagyok? után ismét újabb lehetőséget kap a néző, hogy összezavarodhasson a két legnagyobb kereskedelmi csatorna kínálatában, de ezúttal nem vasárnap, hanem szombaton.

Jóelőre ismert volt, hogy a most következő szombaton, április 4-én 21 órától kerül először tévéképernyőre az RTL-es új saját gyártású magyar sorozat, a Mellékhatás, így számítani lehetett rá, hogy esetleg valamilyen húzással az örök rivális TV2 is rákészül majd az időpontra. Az viszont csak most vált nyilvánvalóvá, hogy a TV2 a nagyon hasonló elnevezésű, 2009-ből származó Páros mellékhatás című közel 2 órás amerikai vígjátékkal száll be az előttünk álló szombaton a tévénézők figyelméért folytatott csatába.

A TV2 az RTL-es Mellékhatás premierjével közel azonos időpontban, sőt már némiképp megelőzve az új sorozatpremiert, 19:55-kor tűzi képernyőre a reklámszünetek miatt csak 22:55-kor befejeződő vígjátékot.

Hogy véletlenről van-e szó, vagy hasonló, a rivális orra alá „borsot törni hivatott” húzásról, keresztbe tevésről, mint amikor a TV2-nek épp abban az időpontban jutott eszébe, hogy képernyőre tűzi a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada című műsorát, mint amikor az RTL az Álarcos énekest, azzal kapcsolatban csak találgatni tudunk. Ami tény, hogy mivel az RTL-es széria első epizódjához képest a Páros mellékhatás hosszabb, így aki a névhasonlóság miatt rátéved a vígjátékra, és ott ragad miatta a TV2-n, könnyen lecsúszhat az RTL-es sorozatpremierről. Persze aki így jár, az RTL Most+ digitális platformról még visszanézheti azt.

Az RTL-es Mellékhatás egyébként egy meddő pár küzdelmeiről és béranyaságról szól (ITT írtunk róla korábban részletesebben). A TV2-n eközben a Páros mellékhatásban „párörömöket” láthatnak a nézők , szóval az RTL-es sorozatot a komoly, minőségi tartalmakra vágyóknak ajánljuk, utóbbit pedig azoknak, akik inkább egy könnyed, de épp ezért hamar feledhető szombat esti tévés limonádéra vágynak.

Mutatjuk mindkettő előzetesét.

Ez az RTL-es Mellékhatás előzetese:

Ez pedig a TV2-s Páros mellékhatásé.

Borító: 123rf
Szóljon hozzá!