fbpx
tévé, távkapcsoló

Épp az RTL Klub Mellékhatás című új magyar sorozatának premierjekor tűz képernyőre a TV2 egy közel azonos nevű filmet

A TV2 nem sokkal az RTL Klubon szombaton debütáló új magyar sorozat, a Mellékhatás premierjének kezdési időpontja előtt kezd el sugározni egy hasonló nevű tíz éves amerikai vígjátékot Páros mellékhatás címmel.

Az elmúlt hetekben egészen múlt vasárnapig az RTL Klub Álarcos énekesével azonos időpontban a TV2-n sugárzott hasonló jellegű műsor, a Nicsak, ki vagyok? után ismét újabb lehetőséget kap a néző, hogy összezavarodhasson a két legnagyobb kereskedelmi csatorna kínálatában, de ezúttal nem vasárnap, hanem szombaton.

Jóelőre ismert volt, hogy a most következő szombaton, április 4-én 21 órától kerül először tévéképernyőre az RTL-es új saját gyártású magyar sorozat, a Mellékhatás, így számítani lehetett rá, hogy esetleg valamilyen húzással az örök rivális TV2 is rákészül majd az időpontra. Az viszont csak most vált nyilvánvalóvá, hogy a TV2 a nagyon hasonló elnevezésű, 2009-ből származó Páros mellékhatás című közel 2 órás amerikai vígjátékkal száll be az előttünk álló szombaton a tévénézők figyelméért folytatott csatába.

A TV2 az RTL-es Mellékhatás premierjével közel azonos időpontban, sőt már némiképp megelőzve az új sorozatpremiert, 19:55-kor tűzi képernyőre a reklámszünetek miatt csak 22:55-kor befejeződő vígjátékot.

Hogy véletlenről van-e szó, vagy hasonló, a rivális orra alá „borsot törni hivatott” húzásról, keresztbe tevésről, mint amikor a TV2-nek épp abban az időpontban jutott eszébe, hogy képernyőre tűzi a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada című műsorát, mint amikor az RTL az Álarcos énekest, azzal kapcsolatban csak találgatni tudunk. Ami tény, hogy mivel az RTL-es széria első epizódjához képest a Páros mellékhatás hosszabb, így aki a névhasonlóság miatt rátéved a vígjátékra, és ott ragad miatta a TV2-n, könnyen lecsúszhat az RTL-es sorozatpremierről. Persze aki így jár, az RTL Most+ digitális platformról még visszanézheti azt.

Az RTL-es Mellékhatás egyébként egy meddő pár küzdelmeiről és béranyaságról szól (ITT írtunk róla korábban részletesebben). A TV2-n eközben a Páros mellékhatásban „párörömöket” láthatnak a nézők , szóval az RTL-es sorozatot a komoly, minőségi tartalmakra vágyóknak ajánljuk, utóbbit pedig azoknak, akik inkább egy könnyed, de épp ezért hamar feledhető szombat esti tévés limonádéra vágynak.

Mutatjuk mindkettő előzetesét.

Ez az RTL-es Mellékhatás előzetese:

Ez pedig a TV2-s Páros mellékhatásé.

Borító: 123rf
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások