fbpx
Csuja Imre az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában

Végéhez közeledik A mi kis falunk aktuális évada

Egy hét múlva fejeződik be az RTL Klubon látható 4 . évad, de nem maradnak saját gyártású sorozatok nélkül a csatorna nézői, és az is hivatalos, hogy lesz majd belőle 5. évad is, ha a világjárványon túlleszünk.

Április 4-én, jövő héten szombaton a 18. résszel befejeződik A mi kis falunk című RTL-es sorozat aktuális, 4. évada – írja a SorozatWiki. A széria 4. évada tavaly augusztus óta volt képernyőn, de 5 rész után egy kis szünetet tartottak a sugárzásával az X-Faktor miatt. Ezt követően idén január közepén tért vissza az évad második fele az RTL Klubra.

A napokban már kiderült, hogy a következő, 5. évad forgatási munkálatait a járvány miatt nem tudják egyelőre elkezdeni, de az az RTL Magyarország és a gyártócég terve, hogy a járványhelyzet javulását folytatják majd a felvételeket, mihelyst a biztonságos forgatás feltételei újra adottak lesznek.

Új magyar sorozatok hétvégente

Az RTL egyébként több új ígéretes sorozattal is készül a következő időszakra. A Media1 már megnézhette a Mellékhatás című induló új saját gyártású fikciós sorozat első részét, ami éppen április 4-én, A mi kis falunk befejező részét követően debütál majd. (Az első epizód alapján ígéretesnek tűnik a sorozat.)

Ezenkívül éppen ma számoltunk be arról hogy április 12-én érkezik az Apatigris című új magyar sorozat, melyben Scherer Péter játssza a főszerepet, és minden vasárnap este látható lesz.

További hírek olvashatók a Media1-en, ahol ma számoltunk be arról is, hogy mikor ér véget az Álarcos énekes.

Borító: Csuja Imre az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában. Fotó: RTL Magyarország
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások