A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete

Az RTL Klub cáfolja a Ripost egy kocsmáros szavaira épülő sugalmazását, hogy idén nem forgatják le A mi kis falunk 5. évadát

A Ripost szerint az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában Pajszkaszegként emlegetett pilisszentléléki helyszínen idén már egyáltalán nem lesz forgatás, mert a polgármester ezt „példamutatóan elintézte” a világjárvány miatt. A cikk tartalmát azonban az RTL Klub cáfolja, ugyanis nincs döntés arról, hogy a koronavírus-járvány elmúltával ne vennék fel a következő, 5. évadot.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Cikk jelent meg szombaton a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) egyik bulvárlapjában, a Ripostban arról, hogy Esztergom polgármestere állítólag elérte, hogy A mi kis falunk című RTL-es sorozatban Pajkaszegként emlegetett, valójában az Esztergomhoz tartozó 350 fős Pilisszentlélek településen zajló forgatásokat teljesen lefújják az idei forgatási szezonban. A lap a cikkben különböző pozitív jelzőkkel elhalmozott Hernádi Ádám polgármester mellett a helyi söröző kocsmárosát kérdezte a sorozattal kapcsolatban, aki azt nyilatkozta, hogy

„áprilistól egészen októberig forgattak volna, de a járványhelyzet miatt le lett fújva az egész. Érthető, hiszen ez most egy nagyon komoly helyzet, ki tudja, mi lesz velünk.”

Az egyébként Fidesz-KDNP-s támogatással megválasztott Hernádi Ádám polgármester (akit a cikk nem győz elégszer „felelősségteljesnek” és „példamutatónak” bemutatni), azt nyilatkozta a lapnak, hogy

„a csatorna producerével egyeztetett, hogy a veszélyhelyzet idejére szüneteltessék a forgatást”.

Az RTL Klub A mi kis falunk című sorozata
Az RTL Klub A mi kis falunk című sorozata

Csakhogy mint kiderült, több dolog sem stimmel a Ripost cikkével. Már önmagában az is furcsa, hogy a cikkből nem derül ki, hogy megpróbálták volna megszólaltatni az RTL Klubot az írás közzététele előtt, és egy kocsmáros szavai alapján sugalmazzák azt, hogy a A mi kis falunk egész szezonjának forgatása került volna veszélybe, másrészt az idei forgatások eleve április 15. után kezdődtek volna, így aztán leállítani sem volt mit. Az RTL Magyarország a SorozatWikinek küldött válaszban emellett cáfolta, hogy született volna olyan döntés, hogy idén nem veszik fel A mi kis falunk című sorozat 5. szezonját. (A 4. évadot már korábban felvették, az van épp RTL Klub képernyőjén.)

„Április 15. előtt nem is kezdte volna meg a forgatást A mi kis falunk stábja. Az 5. évad munkálatai akkor kezdődnek meg, amikor ezt a közegészségügyi helyzet lehetővé teszi. Ennek dátumát a produkció, mint eddig is, egyezteti a polgármester úrral” – válaszolta a sorozat gyártójától kapott információk alapján az RTL Magyarország.

Magyarán szó sincs róla, hogy idén már ne kerülhetne sor Pilisszentléleken a forgatásokra, ahogy az a bulvárnapilap cikkéből következne. Persze az még előfordulhat, hogy csak sokára tudnak elindulni a forgatásokkal, ha a koronavírus-világjárvány csak lassan csöndesedne el.

További hírek a Media1-en!

Borító: A mi kis falunk korábbi egyik jelenete. Fotó: RTL-sajtószoba

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti