A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete

Bejelentette az RTL Klub A mi kis falunk negyedik évadának időpontját

2020 második szombatján már látható lesz a népszerű sorozat 4. évadának folytatása, már elérhető az előzetes is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Január 11-én, 20 órakor lesz látható először A mi kis falunk immáron negyedik évadának folytatása – közölte pénteken az RTL Klub.

A mi kis falunk január második szombatjától minden szombaton 20 órakor képernyőn lesz.

Csuja Imre az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában
Csuja Imre az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában. Fotó: RTL Magyarország

A mi kis falunk negyedik évadának első néhány része az ősszel már látható volt, majd a tévés széria az X-Faktor 9. évada miatt pihenőre ment egy időre.

Ez várható a negyedik évad folytatásában

Pajkaszegen rögtön az első epizódban egy félreértésből összejött esküvő borzolja majd fel a kedélyeket. A polgármesteri címért ismét kemény harc folyik. A falu  hölgyeinek mindennapjait Zsolt, az új lakó jelenléte kavarja fel. Kati két férfi között találja majd magát. Stokinak a traffipax-szal gyűlik meg a baja. Egy jósnő és egy sztár is érkezik Pajakszegre és egy kérdéses lottónyeremény híre sem hagyja hidegen a kis közösséget.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Molnár Áron, Debreczeny Csaba, Kerekes József.

A sorozat negyedik évadának folytatásáról készített előzetes videó az RTL Klub honlapján látható.

A mi kis falunk eddigi összes évadának valamennyi bemutatott epizódját egyébként akár egyben is visszanézhetik az RTL Most+ felhasználói

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

ználiBorító: A mi kis falunk 4. évadának egyik jelenete. Fotó: RTL Magyarország

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!