Az RTL Klub A mi kis falunk című sorozata

A mi kis falunk helyére kerül az X-Faktor

A hazai gyártású sorozat a zenei tehetségkutató műsor újraindulásával tényleg pihenőre vonul.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Vasárnap a Facebookon jelentették be, hogy az X-Faktor kilencedik évada október 5-én, szombaton 20 órakor kezdődik az RTL Klubon.

Már ebből sejteni lehetett, hogy mivel ebben a szombat esti időpontban jelenleg még A mi kis falunk című sorozat immáron negyedik évada szokott jelentkezni, így valószínűleg öt rész után szünetre vonul az egyébként rendkívül sikeres hazai sorozat, benne Pajkaszeg lakóival.

Az RTL Klub mostanra közzétette a következő hetek hivatalos tévéműsorát, ez pedig megerősíti a sorozattal kapcsolatos kapcsolatos korábbi sejtéseket. Immáron tényként kezelhető, hogy A mi kis falunk egy ideig pihenőre vonul az X-Faktor kezdetével.

A mi kis falunk utolsó, szünet előtti utolsó epizódja szeptember 28-án lesz látható.

A témával foglalkozik a Sorozatwiki is, mely felidézte, hogy tavaly a sorozat 17 részből álló évada is pont így került képernyőre: ősszel 5 epizód, míg tavasszal a maradék 12 volt látható. Az oldal úgy tudja, hogy A mi kis falunk negyedik szezonja is hasonló hosszú lesz, vagyis hasonló vetítési rendre lehet számítani.

Hamarosan egyébként az RTL Klubon egy másik sorozat nézőinek is búcsút kell vennie kedvenc szériájuktól. Véget ér ugyanis a napokban a Megtörve című sorozat.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában, ahol ma számoltunk be arról is, hogy kik lesznek a Mintaapák, a TV2 új fikciós napi sorozatának szereplői.

Borítókép: Az RTL Klub győzelmeihez nagyban hozzájáruló A mi kis falunk egyik jelenetének forgatása.  Fotó: RTL sajtószoba

Szóljon hozzá!