Az M1 nemzeti hírtévé megújult arculata

Megújult a nemzeti hírtévé, az M1

Öt évvel az M1 állami hírcsatorna nagy megújítása után elkészült és már látható az új vizuális megjelenés. A külső változik, de a beltartalom most nem.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Media1 egyik olvasója hívta fel a figyelmünket arra az imént, hogy amikor ma, március 15-én odakapcsolt az állami M1 nemzeti hírcsatornára, egy új arculattal találkozott.

Már korábban is voltak információk arról, hogy az MTVA megújítja az 5 évvel ezelőtti nagy átalakításkor állami hírcsatornává átformált M1 megjelenését az évfordulóra időzítve, a stúdiók körül nagy volt egy ideje a mozgás, és úgy tűnik, mostanra végeztek is a munkálatokkal.

A megújulás során változott az M1 logó, valamint a hírstúdió vizuális megjelenése is. A háttérként szolgáló plazmatévék helyett ezentúl korszerű összefüggő ledfalak vannak. Változott a tudósításokban az inzertek külseje is, ezt már egy másik olvasónktól kapott kép alapján tudjuk megmutatni.

Az M1 állami hírcsatorna új arculata 2020.03.15-én
Az M1 állami hírcsatorna új arculata 2020.03.15-én
Fotó: Media1 / olvasónktól

Az MTVA egy korább közleményében azzal indokolta az M1 várható megújulását, hogy

„az új arculat a korábbihoz képest még letisztultabb, a 21. századi televíziózás elvárásainak megfelelő megjelenést produkál, amely terveink szerint még szebb, a nézők számára élvezetesebb látványvilágot nyújt majd”.

Az MTVA közölte előzőleg azt is, hogy az M1 ezentúl is a megszokott műsorokkal jelentkezik, a 24 órás hírcsatorna „továbbra is” beszámol minden fontos dologról, amelyek belföldön és a nagyvilágban történnek.

Az MTVA közleményében szereplő „továbbra is”-t persze nem árt fenntartásokkal kezelni, hiszen az MTVA hírcsatornája időnként megmásít ezt-azt, néha elhallgat ezt-azt, néha különös interjúkat készít, és a hírhamisítóként elhíresült Papp Dániel vezérigazgató is a helyén van. Mindenesetre lett új arculat, az biztos.

Ha nem emlékezne valaki, ilyen volt eddig:

M1 Híradó
Az M1 Híradó korábbi arculata

További hírek találhatók a Media1 hírportálon, ahol ma számoltunk be arról is, hogy az M5 tévécsatorna oktatási csatornává alakul az országos veszélyhelyzet miatt.

Borító: Az M1 nemzeti hírtévé megújult arculata. Fotó: Media1 / Olvasónktól
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!