fbpx
Televíziós Újságírók Díja Gála 2019

Elhalasztják a koronavírus-járvány miatt a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

Március helyett várhatóan csak júniusban adják át a Televíziós Újságírók Díját Budapesten.

A Magyarország kormánya által tegnap közzétett, az egész országot érintő egészségügyi vészhelyzetről szóló rendelet miatt elhalasztják és a korábban bejelentett márciusi időpont helyett várhatóan júniusban tartják meg a Televíziós Újságírók Díja gálaestet, közölték a szervezők csütörtökön, hozzátéve, hogy az ünnepélyes díjátadó helyszíne változatlanul a Budapest Music Center lesz.

A díjátadón összesen 12 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztro reality, talkshow, sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplő kategóriában.

A Televíziós Újságírók Díja szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságírói a legtöbb szavazatot adták.

A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. Eszerint 2019 „Legjobb női műsorvezetője” lehet Lilu, Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője” Majka, Sebestyén Balázs vagy Tilla. Zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Puskás Petit és Pápai Jocit is, de díjat kaphat Balsai Móni, Gryllus Dorka, Nagy Ervin és Anger Zsolt is.

Az esélyesek teljes névsora ITT érhető el. A nyáron kiderül, kik nyerték a kategóriákat, addig a döntést teljes titokban tartják.

Az ünnepélyes gálaest pontos dátumát később jelentik be a szervezők.

A tegnap hozott kormányrendelet értelmében mától nem tarthatók meg Magyarországon a 100 fő feletti beltéri rendezvények.

A koronavírussal kapcsolatos további médiahíreink ide kattintva érhetők el. Ma számolt be a Media1 arról is, hogy rendkívüli intézkedéseket hozott az ATV és a Spirit FM a koronavírus miatt.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások