fbpx

televíziós újságírók díja

Horvát János és Gát György

Óriási fotógalériával mutatjuk meg, hogyan ünnepeltek a Televíziós Újságírók Díja Gála résztvevői

Hírességek, műsorvezetők, színészek, televíziós vezetők, valamint újságírók vettek részt Budapesten a 10. Televíziós Újságírók Díja Gálán, ahol mindenki megtudhatta, kiket választottak meg a televíziós újságírók a nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, heti sorozat, napi sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő kategóriák győzteseinek. Most képekben is megmutatjuk, mi történt szerda este.

A Televíziós Újságírók Díja Gála díjazottjai, 2023.03.29

Itt vannak a Televíziós Újságírók Díja idei nyertesei

Idén is átadták a Televíziós Újságírók Díját. Az elismeréseket nem sokkal cikkünk élesítése előtt, szerda este adták át a Budapest Music Centerben, a Media1 a korábbi évekhez hasonlóan helyet kapott a zsűriben, illetve a helyszínről számolunk be a nyertesekről. A magyar tévézés régi nagy legendáit felállva tapsolta a közönség, Dévényi Tibor meghatódva fogadta a vastapsot.

Televíziós Újságírók Díja

Megvannak az idei Televíziós Újságírók Díja döntősei

14 kategóriában adnak át díjakat. Idén a megszokottnál több kisebb csatorna is be tudott kerülni a döntősök közé a nagyok mellé. A Király, a Pepe és A besúgó több kategóriában is bekerült az esélyesek közé.

Televíziós Újságírók Díja.

Visszanézheti a Televíziós Újságírók Díja idei gáláját – itt a videó!

Megmutatjuk a szerda esti nagyszabású budapesti tévés díjátadó gála teljes felvételét, amelyen láthatja, hogyan vette át rendkívül megható körülmények között Molnár Piroska, a Nemzet Színésze a Keresztanyu című sorozatban nyújtott alakításéért a Televíziós Újságírók Díja egyik elismerését, de megnézheti azt is, mit mondott a Séfek Séfe, D. Tóth Kriszta, Till Attila, a Cápák között, a Keresztanyu és a Géniusz című műsor csapata, és a többi díjazott az elismerése átvételekor.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások