fbpx
Scarlett Johansson óriásplakát Fekete Özvegy szerepében Las Vegas, NV, USA 2017. szeptember

Scarlett Johansson pontosította a NER sajtóját Tarlós István kapcsán

A világhírű színésznő közleményben reagált egy sor kormánypárti médiatermék cikkére a Tarlós István főpolgármesterrel történt korábbi találkozója kapcsán. A közleményben külön üzenetet fogalmazott meg a budapestieknek is.

Scarlett Johansson hétfő este a 24.hu-nak küldött közleményéből kiderült, hogy valójában ferdítettek azok a kormánypárti híradások, amelyek arról szóltak, hogy a Budapesten forgató amerikai színésznő támogatja Tarlós István kampányát. Egy sor kormánypárti médiatermék készített propagandajellegű anyagot abból, hogy a színésznő találkozott a főpolgármesterrel.

A sztorit elsőként közlő Bors most megcáfolt híradása így szólt: „A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.”

Postaládákban a Tarlós című újság. Fotó: Ladányi András / Media1
Postaládákban a Tarlós című újság. Fotó: Ladányi András / Media1

Johansson közleményében ezzel szemben most ez áll:

„Nyilvánvalóvá szeretném tenni: a különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint” – áll Johansson közleményében.

Borító: Scarlett Johansson Fekete Özvegy szerepében. Las Vegas, NV, USA 2017. szeptember Fotó: 123rf

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások