fbpx
Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között

Változás a TV2 estéiben

A hét második felétől változások lesznek hétköznap esténként a csatornán, mivel a csatorna a jelek szerint igyekszik minél hamarabb kifuttatni Gundel Takács Gábor nem túl jó nézettségi eredményekkel futó műsorát.

Ettől a héttől csütörtökön és pénteken nem csak 21:25-kor, hanem 22:50-kor is új adással jelentkezik a TV2-n az Áll az alku című vetélkedő, számolt be a SorozatWiki.

A Gundel Takács Gábor vezette vetélkedő idén július 15-én tért vissza új évaddal a TV2-re, de feltehetőleg a TV2 szeretne minél gyorsabban leadni a vetélkedőből a szezont, hogy utána a Kasza Tibor vezette Kapd el, ha tudsz! című vetélkedő átvehesse a helyét a sávban augusztus 26-tól, 20:55-ös kezdéssel.

Az Áll az alku ugyanis elég gyenge nézettséget szállít a TV2 számára.

Amikor az Áll az alku 2019-es évada képernyőre került, eredetileg még 20:40-tól volt képernyőn, de mivel már ekkor sem hozta a nézettséget, a TV2 kénytelen volt áttenni későbbi sávba.

Hamarosan további változások is lesznek, hiszen életbe lép a TV2-n az új őszi műsorrend. Az őszi műsorkínálatról ide kattintva olvasható el részletes hírünk.

Változás lesz az RTL Klubon is, hiszen új időpontra kerül a Barátok közt. Emellett hamarosan ott is kezdetét veszi a tévés csúcsszezon, ami új műsorokat hoz magával.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások