Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között

Változás a TV2 estéiben

A hét második felétől változások lesznek hétköznap esténként a csatornán, mivel a csatorna a jelek szerint igyekszik minél hamarabb kifuttatni Gundel Takács Gábor nem túl jó nézettségi eredményekkel futó műsorát.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ettől a héttől csütörtökön és pénteken nem csak 21:25-kor, hanem 22:50-kor is új adással jelentkezik a TV2-n az Áll az alku című vetélkedő, számolt be a SorozatWiki.

A Gundel Takács Gábor vezette vetélkedő idén július 15-én tért vissza új évaddal a TV2-re, de feltehetőleg a TV2 szeretne minél gyorsabban leadni a vetélkedőből a szezont, hogy utána a Kasza Tibor vezette Kapd el, ha tudsz! című vetélkedő átvehesse a helyét a sávban augusztus 26-tól, 20:55-ös kezdéssel.

Az Áll az alku ugyanis elég gyenge nézettséget szállít a TV2 számára.

Amikor az Áll az alku 2019-es évada képernyőre került, eredetileg még 20:40-tól volt képernyőn, de mivel már ekkor sem hozta a nézettséget, a TV2 kénytelen volt áttenni későbbi sávba.

Hamarosan további változások is lesznek, hiszen életbe lép a TV2-n az új őszi műsorrend. Az őszi műsorkínálatról ide kattintva olvasható el részletes hírünk.

Változás lesz az RTL Klubon is, hiszen új időpontra kerül a Barátok közt. Emellett hamarosan ott is kezdetét veszi a tévés csúcsszezon, ami új műsorokat hoz magával.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője a vetélkedő díszletei között
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!