Gundel Takács Gábor, a TV2 Áll az alku című műsorának műsorvezetője

A TV2 visszahozza az Áll az alku című műsort

A Media1 értesülése szerint Gundel Takács Gábor táskás műsora hamarosan újra a TV2 képernyőjén lesz, méghozzá új évaddal. Elkészültek a promók.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Media1 egyik olvasója videofelvételeket küldött arról, hogy a TV2 elkészített néhány tévészpotot, ami az Áll az alku című vetélkedőjét népszerűsíti.

A rövid szpotokból az ugyan nem derül ki, hogy pontosan mikortól lehet képernyőn a TV2 egyik, korábban rendkívül népszerű, de jelenleg szünetelő gameshowja, csak annyi, hogy hamarosan. Ezzel kapcsolatban a Media1 kérdést küld a TV2 sajtóosztályának, ha válaszolnak, illetve megtudunk új részleteket, arról beszámolunk.

Ami viszont biztos, hogy a TV2 új évadot készített a gameshowból, és a szpotokból tudható az is, hogy az Áll az alku műsorvezetője ezúttal is Gundel Takács Gábor lesz.

Az Áll az alku első évada 2004-ben volt képernyőn, legutóbbi évada 2018 tavaszán fejeződött be.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója egy idén márciusi, a SorozatWiki által készített interjúban a műsor jövőjét firtató kérdésre röviden egyébként már említést tett arról, hogy elkezdtek dolgozni az új évadon, de hozzátette, hogy az előző szezon tanulságai alapján csak akkor kerül majd képernyőre, „hogyha túl van a szükséges pihenőidőn”.

Ezek szerint mostanra elmúlt ennyi idő, ráadásul a jelenleg ismétlésként látható Bezár a bazár idei rendkívül nagy sikere is arra ösztönözheti a csatornát, hogy mielőbb tűzzön képernyőre új évadot a Gundel Takács Gábor vezette táskás gameshowból, mely idén márciusban megszerezte a Televíziós Újságírók Díját a legjobb vetélkedő kategóriában.

A szpotokat tegnap este szúrta ki olvasónk a TV2 műsorában.

Frissítés 2019.07.01.

Közel egy héttel hírünk után, ma végül bejelentette a TV2, hogy július 15-én tér vissza az Áll az alku a TV2-re, némiképp megváltozó szabályok mellett.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!