fbpx
tv, tévé

Bemutatták a TV2 őszi műsorkínálatát

Augusztus 26-án vált őszi műsorrendre a TV2. Ázsia Expressz 2. évad, gombnyomkodós, labdaelkapós és fogócskás gameshow-k és az ismert sztárvetélkedő, a Sztárban sztár átalakított változata várja a csatorna nézőit.

A TV2 augusztus 26-án életbe lépő új őszi műsorrendjében minden hétköznap 19:10-től  lesz képernyőn az Ázsia Expressz 2, míg ezt követően 20:55-től a Kapd el, ha tudsz! című új gameshow következik majd, Kasza Tibi műsorvezetésével.

Szeptember 1-jétől rajtol a Sztárban Sztár leszek!, ahol a megszokott Sztárban sztártól eltérően ezúttal civil jelentkezők bújnak ismert énekesek bőrébe. Emellett további meglepetések is várják a tévénézőket.

Ők utaztak Ázsiába

Az Ázsia Expressz 2-ben hét páros lesz látható, akik az itthoni életét hátrahagyva belevágtak az egzotikus kalandba, és versenybe szálltak Srí Lanka, India és Thaiföld útvesztőin az akár 10 millió forintos fix fődíjért.

Az új évadban olyan ismert duók csatlakoznak az utazós realityhez, akiket a való életben is szoros kötelék fűz egymáshoz: Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu-testvérek, Ádó és Sanyi, Janicsák Veca és férje, Ábel, Hódi Pamela és modell barátnője Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián és edzőtársa, Bohos Kornél, valamint Horváth Gréta influencer és párja, Meggyes Dávid.

 

A műsorvezető Ördög Nóra lesz, így a Nánázsia videósorozat is hamarosan újabb részekkel folytatódik, azonban ezúttal a nézők a tv2.hu/azsiaexpressz oldalon is folyamatosan találkozhatnak majd kiegészítő, valamint extra videókkal.

A Sztárban Sztár leszek zsűrije

A Sztárban Sztár leszek zsűrijében ezúttal Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi foglalnak majd helyet. A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja majd a nézőket, majd az élő adások alkalmával követhetik figyelemmel a 12 döntős sorsának alakulását.

Sokan jelentkeztek gombot nyomni

Már fut a Nyomd a gombot tesó! című gameshow felhívója. A vetélkedőt Majka ötlete alapján forgatja a TV2, és a médiavállalat szerint „zseniálisan ötvözi majd” a műfaj legizgalmasabb elemeit.

A műsorban nyolc körön keresztül 50 milliós pénznyereményért játszanak majd a párosok, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de állítólag „olyan izgalmas elemeket is tartalmaz a formátum, ami a játékosok adrenalin szintjét is megmozgatja”.

A TV2 közlése szerint a felhívóra csak az első héten több mint hatezren jelentkeztek.

Jön a tévés fogócskázás

Az őszi újdonságok kapcsán ma mutatkozik be a Catch! – Úgyis utolérlek! című új szórakoztató műsor is,melyben sportolók, atlétikus hírességek és a civil játékosok feladata, hogy utolérjék a másikat olyan extrém pályákon és vicces játékokban, amikről gyerekkorukban csak álmodoztak.

A tévés fogócskába itt lehet jelentkezni:  tv2.hu/catch

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások