Barátok Közt

A Barátok közt új időpontra kerül

Az RTL Klub legrégebbi sorozata szeptember másodikától késő délután és késő este lesz képernyőn.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Jelentős változásra számíthatnak ősztől a Barátok közt című sorozat nézői, szeptember 2-től ugyanis a sorozat friss részei elsőként hétköznap délutánonként 17:15 körül, az RTL Híradót megelőzően lesznek képernyőn az RTL Klubon, majd az epizódokat késő este, 22:15 körül megismétlik – értesült a SorozatWiki.

Az információt az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága is megerősítette.

A napokban beharangozott őszi műsorrend életbe lépését követően az RTL Híradó után lesz képernyőn a mintegy 1 órás időtartamú Fókusz és a Drága örökösök. A Love Island című társkereső reality szeptember 1-jén vasárnap este lesz először képernyőn, ezután pedig minden este 9 körül lesz látható az RTL Klubon.

Változások lesznek a TV2 estéiben is, már most csütörtökről. Az RTL Klub őszi műsorairól ide kattintva olvashatnak bővebben, a TV2 őszi műsorkínálatáról pedig itt.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!