fbpx

áder jános

Áder János és Kaderják Péter, a Magyar Akkumulátor Szövetség ügyvezetője a Kék Bolygó podcast „Akkumulátorok - a zöld jövő vagy szennyező jelen?” epizódjának felvételén.

Kivágták Áder János „zöld” podcastjából az akkumulátorgyárak környezetkárosításáról szóló részt

A Spotify-on még egészében volt meghallgatható a Kék Bolygó Alapítvány podcastjának február 13-án publikált felvétele, amelyben Áder János volt köztársasági elnök, az alapítvány elnöke Kaderják Péterrel, a Magyar Energia Hivatal korábbi elnökével, a Magyar Akkumulátor Szövetség jelenlegi ügyvezetőjével beszélgetett az akkumulátorgyárak körüli kérdésekről „Akkumulátorok – a zöld jövő, vagy a szennyező jelen?” címmel.

Fischer Iván vezényel az RTL Klubon 2021. január 1-én, 0:00-kor sugárzott különleges Himnuszban

Különleges volt a Himnusz és nem Áder János mondta az újévi beszédet éjfélkor az RTL Klubon

Fischer Iván karmester vezényletével és a társadalom perifériáján vagy fogyatékkal élők valamint a COVID miatt a frontvonalban dolgozók bevonásával különleges formában volt hallható a Himnusz 2021 első másodperceiben a kereskedelmi csatornán, ahol évtizedes hagyományának megfelelően idén sem politikusi beszéddel nyitották az évet. Ha valaki lemaradt a különleges pillanatokról, velünk most visszanézheti.

Áder János köztársasági elnök

Áder János aláírta a katások 40 százalékos büntetőadójáról szóló törvényt

A köztársasági elnök aláírta azt a jogszabályt, ami alapján 40 százalékos különadóval kell számolniuk jövő januártól azoknak, akiknek egy évben ugyanazon üzleti partnercégtől 3 millió forintot meghaladó összegű bevételük származik. Emellett szigorodik a kapcsolt vállalkozások szabályozása és megszűnik annak lehetősége is, hogy valaki több vállalkozásban is katázás szerint adózzon.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások